Gizem0134 Hafta çalışabilir raporu aldıktan sonra kadın doğum polikliniği dışındaki bölümlerden istirahat raporu alınabilir mi? Kadın doğumdan çalışabilir alındıktan sonra istirahat alınmıyor biliyorum bugün farklı bir bölümden istirahat alırsam doğum sonrasına izinlerimi aktarabilir miyim?
Merve-metin Gizem0134 bildiğim kadarıyla aktarım olmuyor hangi bölümde olursa olsun aldığın rapor analık izninden düşüyor diye biliyorum ama istersen 170i arayıp detaylı bilgi alabilirsin canım bende çok araştırdım ama buradaki çoğu kişi böyle yazmış
asyap Gizem0134 hayır bu şekilde olmaz aktif çalışamadığınız sürece doğum izninizden düşer çalışabilir alıp tekrar çalışamaz duruma düşmüş oluyorsunuz raporla mantıksız oluyor
dryyrd Gizem0134 raporu alabilirsiniz ama aktaramazsınız diye biliyorum, bazı yerlerde sanırım rapor kabul etmiyor yıllık izinden kullanın diyor onda da izinler aktarılmıyor
busrasya Gizem0134 raporu alabilirsiniz ama analık izninden düşüyor aldığınız gün kadar hatta yıllık izinler de analık izninden düşüyor çalışabilir raporundan sonra alınan maalesef bende çok araştırmıştım bunu
busrasya Nutellamm çalıştığım kurum düştüğünü söyledi keza araştırmalarım sonucu da düştüğünü öğrendim.
Nutellamm asyap ben özel kurumda çalışıyorum yok denildi ve 170 le görüştüm onlarda kullanabilirsiniz dediler
DilekBodurr Gizem0134 sırf bu yüzden hasta da olsam 32 den beri rapor almak istemedim. 35+1 iz bakalım son 1 haftam kaldı 🥲
Gizem0134 DilekBodurr hadi hayırlısı bende 32*6 yım İstanbul dayım doğum için Adana ya gideceğim ama bebeğimin kafası baskı yapıp sancı yapıyor korkuyorum memurum evde olmak istiyorum çalışabiliri mecbur aldım izne ihtiyacım var tek başımayım İstanbul dayım
asyap Nutellamm devlette belki farklıdır ben memurum bş de emin olun doğum izninden düşmediğine hem yıllık izin hem o yanmasın
Nutellamm asyap evet devlette öyle arkadaşım da bana demişti araştırdım özel kurumlarda öyle değilmiş