Mmerveayy Kızlar öneriler üzerine Beylikdüzü Kolon hastanesindeki Arzu hocaya ilk muayene rendevusu aldım ama bugün hastane arayıp iptal etti hoca yıl sonuna kadar izne çıkmış. Son yaşanan olaylardan sonra bu durum beni iyice şüpheye soktu ve çevrede açık bir hastane kalmadı sayılır. Hamilelikte veya doğumda memnun kaldığınız hastane/ doktor öneriniz varsa yardımcı olabilir misiniz lütfen 🙏😣
SM5534 Mmerveayy kolona çok güvenmeyin ilgi alaka çokta olmayan bir hastane kardeşim geçen yıl arzu hocaya doğum yaptı çoğu kişi ona gidiyor çok tanımıyorum ama duyuyorum Medicanaya gidebilirsiniz Soner pul iyidir Burak demirdelenide iyi diye duydum.Ben 3 defa düşük yaptım 2 defasını Soner hocaya kürtaj olmuştum bilgili bi doktor
Kader2434 Mmerveayy Silivri kolan da işin içindeydi şimdi kolan hastanelerine ne kadar guvenebilinir bilmiyorum ama ben esencana gidyorum Melih bestel yani 9 aydır ona gidyorum çok memnunum bı bakın isterseniz.
Mmerveayy Önderin için teşekkür ederim 🫶 Kolon hastaneleri incelemeye girdiği için güven duymuyorum arzu hocada keza 2,5 aylık bir izine çıkması çok şaşırttı başka bir doktora gitsem kolonda yine yarı yolda kalabilir gibi hissediyorum 🤷♀️