Sibelipekf Hastanenin yoğun olması konusunda fikrinize katılıyorum ama her gittiğim muayenede doktor hanım benimle gayet güzel ilgileniyor buna kontrollerde dahil. Yapılması gereken testler ile alakalı bilgilendirmeler yapıyor öyle başından savar gibi ya da acele eder tarzda değil. Numarasını veriyor bir sorunuz olursa özelden kendisine yazıp cevap alabiliyorsunuz. Hastanenin ve doktorun yoğun olması sizinle ilgilenilmediği anlamına gelmiyor yani.
Doğumun şans işi olduğunu düşünüyorum, doktorunuzu kendiniz seçebiliyorsunuz ama ne ameliyathane ekibini ne de ebeleri biz seçemiyoruz. Kimisine işini severek yapan çalışanlar denk gelirken kimisi çok kötü tecrübeler yaşayabiliyor. Çok şükür siz iyi olanlara denk gelmişsiniz. Ama herkeste aynı süreç olucak diye bir sonuca varamayız maalesef. Yaşayıp göreceğiz.
Dediğim gibi ben doktorumdan memnunum ama doğum sonrası aynı hastanedeki çocuk doktorları ile devam etmeyi düşünmüyorum, farklı bir özel muayenehanesi olan doktor önerildi çevremden oradan devam etmeyi düşünüyorum nasip olursa. Doğum için ise fiyatlar yüksek, kendi doktorum doğum paketine dahil değil. O konuda da araştırmalarım devam ediyor en hayırlısı ne ise o olsun bütün hamiş anneler için :)