Aslaninannesi_ Kirmizibalikgolde evet sürer o ilaç zaten senede 1 kere kullanılmalı ciddi anlamda hormonları bozuyor . Ama siz yinede bir doktora görünün
Kirmizibalikgolde Zuhal_Y yok gibi ama zaten benim iki çocuğum var ikisinde de belirtiler hep sık idrara çıkmaydı
Gebesasli Ertesi günü hapı bir kenara dursun, ben doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldım. Hiçbir yöntem kesin değil yani hele ki 3 gün sonra içtim hapı diyorsun bence bir test yapın.
Kirmizibalikgolde Gebesasli bu ayın 7 ve 8 si afedersin içime boşaldı ayın 11 inde hapı içtim 18 inde adet oldum oysaki normalde bugündü benim adet günüm ha bide ertesi gün hapını içtikten sonra ki iki gün de daha bişey olmaz düşüncesiyle içime boşaldı tekrar eşim @BADE38 @Zuhal_Y
BADE38 Kirmizibalikgolde Ertesi gün hapı ilişkiden hemen sonra alınmalı Fakat bu yöntem de 100 de 100 korunma şekli değildir kullanıp hamile kalanlar var, ertesi gün hapı genellikle regliyi geciktirir diye bilmekle beraber içinizin rahat etmesi açısından test yapmanız daha yararınıza olacaktır.