Papatyam--01 Hanımlar adana’da en iyi kadın doğum doktoru özel devlet bildiğiniz varsa paylaşır mısınız.
Nese21 Papatyam--01 merhaba ben medline a gittim birkac kez sevgi sari demirdi doktorum çok tatlı ilgili sevecen bir doktor
Meryemgibi Papatyam--01 aslında 1 kaç gün önce vardı eren bey e görmüştüm randevu ararken nette araştırırken ismini görünce dikkatimi çekmişti
Meryemgibi Papatyam--01 randevu alırken gün saat çok önemli mhrs de pazartesi salı günleri sabah ve geceye yakın saatlerde ileri tarih bile olsa bulma şansı yüksek oluyor
Desdem49 Papatyam--01 mhrsde sürekli takip et bulursun cnm daha çarşamba günü gititm genelde 2 hafta önceden alabiliyoruz
Htccndn 5 ocak devlet hastanesine gittim hamileliğim boyunca sadece detaylıya özele gitmiştim 5 ocak devlet hastanesinde erdal girdiginden hariç bütün doktorları önerebilirim diyebilirim özel olarakda cüneyt evrükeyi öneririm ama kliniği var onun ☺️
NNanelimonn Benim gebelik takibimi canım doktorum Berrin Kavuz Ercan yaptı mükemmel bir doktordur kendisi işi de sıcakkanlı olması da beni çok memnun etti açıkçası 🥰
Htccndn Papatyam--01 Evet orda yaptım çok memnun kaldım muhteşem ilgileniyorlar ebeler doktorlar odası tek kişilik tertemiz çok iyiydi
NNanelimonn Papatyam--01 Dermancan tıp merkezinde çalışıyor ama doğumu Güzelyalı hastanesinde yaptırıyor☺️