rgsenyuz Zeyd, Akif, Yağız isimlerini düşünüyorum ama kararsızım sizce hangisi daha hoş geliyor kulağa ? İlk oğlumun ismi Cihangir :)
Daisyy000 rgsenyuz Yeğenimin ismi Mehmet Akif 🌺 Karakteri bambaşka 🥰 Oturaklı,beyefendi,çok titiz. 2 yaşına gelmeden bezi bile kendisi bıraktı
Muhammedmomss rgsenyuz yağız guzel zeyd de guzel ama büyüklerimiz soyleyemez kesin zeytin derler hahaahaha,🤣
rgsenyuz Daisyy000 bende beğeniyorum fakat iki kuzenimin oğlunun ismi de Mehmet ve dedelerinin ismi ☺️
Minnosaannee Daisyy000 oğlumun sınıf arkadaşı var Akif adında gerçekten de çok ağır başlı efendi bi çocuk. İsimler karakterlere sirayet ediyor 🥰
eills Zeyd ne demek bu aralar çok duyuyorum. Kısmetse olurda bi cocuk vardı o geliyo hep aklıma 🥶 yağız çok güzel isim bu arad
Cnhavva eills bende isimler dusunuyorum bazen cevremde yada okuldan birileri geliyo aklima vazgeciyorum isinamiyorum sanki
rgsenyuz Muhammedmomss vallahi büyüklere kalsa Cihangir de zor geldi cihan derim ben diyen de oluyor hala 😅
ZO_Zeynep9098 rgsenyuz akif erkek kardeşim için önermiştim ama koymadık ama çok hoş bi isim Zeyd ismini ve Arapça olmasını manasını çok sevdim bebeğime kısmet olursa Aslan Zeyd kıyacagiz yağız isminide kız kardeşim önerdi bebeğim için ama eşim sevmedi bence hepsi hoş bi isim akif isminin anlamıda güzel Yağız’ı bilmiyorum ama anlamini
rgsenyuz ZO_Zeynep9098 yağız yiğit cesur demek benim eşimde pek taraftar değil yağız konusunda ☺️ bence güzel isim seçmişsiniz ismiyle hayırlı bir ömür geçirsin inşallah 🙏
ZO_Zeynep9098 rgsenyuz teşekkür ederim amin inşallah sizde güzel bir isim koyarsınız hayırlısıyla sağlıkla kuçagimiza alalim