busra05_ Merhabalar gebelikte el kremi kullanmamız sakıncalı olur mu ellerım çok tahriş oldu kremde cilt üzerinden emildiği için kafam karıstı biraz
minikbebegim06 busra05_ ciltte emildigi için zararlı olabilir diye ben doktorun yüzüm icin önerdiği bioderma atoderm var onu kullanıyorum yüzüme ellerime falan
busra05_ Nurcanyokus6 bende çok merak ediyorum bazı kozmetiklerden uzak durmak gerektiğini söylüyorlar el kremide ciltte emiliyor kararsız kaldım meraktayım
Canco Evet malesef kremler cilt üzerinden emildiği için önermiyorlar ben içerisinde kimyasal bulunmayan ürünleri tercih etmeye çalışıyorum rahiki mahtum ürünlerine bakabilirsiniz yaşadığınız şehirde şubesi varsa çalışanları gerçekten çok ilgililer cilt tipinize uygun ürünler veriyorlar güneş kremi temizleme jeli nemlendirici diş macunlarını kullanıyorum ve çok memnunum içeriği doğal yağlardan oluşuyor tavsiye ederim🌿 busra05_ Nurcanyokus6
bahocum Elbette kullanabilirsiniz. Yüzünüze, gözünüze hiç nemlendirici sürmüyor musunuz? Retinol gibi a vitamini türevleri, bha veya hamilelikte kullanılması önerilmeyen içermiyorsa kullanabilirsiniz.