Mucize19 Kızlar sizce Elektrikli Burun aspiratörü mü yoksa Manuel Burun aspiratörü mü almalıyım? Birde hangi marka ya da hangisinden almalıyım kullanıp memnun kaldığınız varsa söyleyebilir misiniz?
Mikrofon0 Mucize19 ben manuel olanı kullanıyorum şuan ama çok fazla kullanmak da iyi değil bir tanıdığım çocuğun kılcal damarını zedelemiş burun kanaması oluyor Muş çocuk da
Miniklerinannesiyim Mucize19 ben manuel aldım wee babyin kablolu olanlardan cocugunuzun burun buklarını nefesime cekicem🥳🤣 kızımda cok kullandım serum fizyolojik fln cok rahatlatıyordu en cokta beni🤣
Mucize19 Mikrofon0 AA öyle mi 🥺çok üzüldüm yaa. Bilmiyordum bilgi verdiğin için teşekkür ederim canım
bahocum Mikrofon0 aspiratörü kullanmadan burna serum fizyolojik sıkıp içerisini nemlendirmek gerek. Direkt kuru şekilde kullanırsanız zedelenir
Mikrofon0 bahocum öyle yapıyorum diğer dediğim annede öyle yapmış ama sürekli yapılınca zedelenme olmuş
bahocum Mucize19 eczanelerden serum fizyolojik diye isteyebilirsiniz. Burun damlası ama bebeklerde güvenle kullanabilirsiniz
Mikrofon0 Mucize19 e bebek den almıştım kendi markası memnunum içinden bir yedek uç çıkıyor ayrı yeten 12 li olarak satılıyor şuan hasta olduğu için burun yıkama yapıyorum ardından çekiyorum rahatlıyor
Miniklerinannesiyim Mucize19 niye miden bulanıyor kız agzına gelmicek süpürgeylede ceken var ama ben süpürgeyle cekmem cok hızlı çeker fln
Mucize19 Miniklerinannesiyim ne bileyim ay ağzına hiç gelmiyor mu ben gelirse falan diye midem bulandı. Süpürge çok şeker bebeğin bıngışdakları oynar ay ben onu yapamam bide süpürge sesi bebeği rahatsız eder falan. Şimdilik Manuel alayım uygun bişey doğunca deneyim o zaman 😅
Miniklerinannesiyim Mucize19 yok kız uzun ni kablo herhalde durursun yani 🤣 aslında gerek bile yokta işte Allah korusun hasta olursa diye yoksa fizyolojik serumla temizleniyor sırtına 2 3 sefer vurunca hepsi cıkıyor cıkmayanı da hapşurarak atıyor zaten
Mucize19 secondmylife Miniklerinannesiyim Ay kızlar ne bileyim ilk bebeğim doğacak tecrübesizim bilgim yok öyle sandım ben 😅 İçimi rahatlattınız valla çok teşekkür ederim ❤️🌼🥰
secondmylife Babywac çok kullanışlı çok memnunuz Spray olarakta Stemiar deniz tuzu kapalı Burun sprayi.