Merhaba kızlar ben doğum yapalı epey oldu ama burda doğum yapacak olan arkadaşlarıma kendi deneyimimi anlatmak istedim. Hamileliğim çok güzel geçti şekerim ve tansiyonum vardı. Şekeri kontrol altında tuttuk. Ama tansiyon 36. Haftada iyice yükseldi ve düşüremedik. Bebeğim gelişimi iyi olduğu için doktorum acil sezaryen olmam gerektiğini söyledi. Önce odaya alındık ve yatışımız yapıldı eşim yanımdaydı ben zaten bir şey yememiştim geceden sonra sonda takıldı benim için en rahatsız edici kısmı buydu acısızdı ama rahatsız ediyordu. Sonra ameliyathaneye indik ve belden uyuşturularak ameliyat oldum. Hiç acı dokunma falan da hissetmedim sadece sağa sola sallandım sürekli 😂 bir de midem aşırı bulandı oradaki hemşire istersen yanına dönüp çıkarabilirsin dedi ama mide boş tabi 😂 ameliyat güzel geçti ve odaya alındım bebeğim benden önce odaya eşimin yanına çıkmıştı bile ilk ayağa kalkış gerçekten çok zor ama o ilk anı atlatınca her şey kolaylaşıyor en azından benim için öyle oldu ayağa kalkınca tekrar hiç yatmadım sürekli yürüyüş yaptım kısa kısa. Bebeğim doğduğundan beri ben ilgileniyorum ameliyat günü bile ben baktım yanımda kalanlar hep uyudu 😂 ameliyattan 1 hafta sonra ağrılarım bitti ve 2 hafta geçtiğinde hiç ameliyat olmamış gibiydim. Benim doğumum gerçekten çok güzel geçti Allah hepinize su gibi doğumlar nasip etsin. Kusura bakmayın vaktinizi aldım ama ben hep okuyordum burada doğum hikayesi pozitif olunca rahatlama geliyordu 😂 onun için yazmak istedim sorunuz olursa cevaplayabilirim 😊