Dicle06 Kızlar bebeğimin gelişimi gayet iyiydi 36+0 da bebeğime 2900 gram demişti doktorum bugün 37+1 olduk kontrolüm vardı 2700 gram dedi haftaya cuma günü doğumum var neden bebeğim kilo vermiş olabilir ? suyun iyi dedi ama doktor normal kilosu dedi ama gelişimi durmamış mı zayıflamamış mı acaba daha çok zayıflar mı karnımda veya kilosu sabit mi kalır açıklama da yapmadı doktorum çok canım sıkılıyor benimle aynı durumu yaşayan var mı acaba kızlar ne yapmam gerekiyor
_biranneadayi Dicle06 ultrason cihazlarında her zaman 200 gr yanılma payı olur. Bana da bebeğime 3800 dediler bi doğurdum 4200 😅
Sariya07 Ultrason bazen yanıla biliyor. Doğumda da çoğunlukla kilo farkı çıkar. Doktor sağlıklı diyorsa endişe etmeyin bence. Haftaya kadar da kilo alır
Dicle06 _biranneadayi maşallah canım inşallah benim bebeğimde 3 kiloyu geçer ya inşallah sağlıklı olur da başka bir şey istemiyorum
Melismelo Zayıflamış olamaz tabikide, ultrason aletlerinde yanılma payı oluyor malesef bendede öyleydi🙄 1500di 2 hafta sonrası 1200 cıkmışdı tabi şok olmuşdum😅 şuan haftasında ilerliyor ama diğerleriyle kıyaslayınca benim bebiş gözüme zayıf geliyor
Eyseca Oğluma 2 kilo dediler 2350 doğdu kızıma 2800 dediler doğuma girmeden 2380 doğdu hiç doğru tutmadı yani 😶
Dicle06 Eyseca benim ilk kızıma 3600 demişti 3270 doğdu bu kızıma da işte bugün 2700 dedi inşallah sağlıklı olur da başka bir şey istemiyorum
Eyseca Dicle06 küçük doğsa bile dışarda daha iyi beslenip toparlıyorlar Yeter ki sağlıklı olsun kilo son iş
Busra_kl Baharata bence günde mutlaka bi tane maden suyu içmeye ve muz yemeye özen göster ara ara da kabak çekirdeği baya kilo aldırıyor maden suyunda magnezyum ve kalsiyum olduğu için kemikleri baya geliştiriyor ve krampları azaltıyor en azından ben öyke yaotum ve bide günde bir kase yoğurt da çok iyi geliyor mide yanmasına özellikle
_biranneadayi Baharata canım ben full diyet yaptım öyle şunu yiyim kilo alsın bunu yiyim demedim. Hem diyet hem sporla hamilelik geçirdim. Bizde genetik bu biraz eşim de yapılıdır ben de öyle. Ben çok inanmıyorum beslenmeye bağlı olduğuna. önemli olan bebeğin gelişimi. Kilosunu kafanıza takmayın her türlüsü çabuk büyüyo☺️❤️