minikmucizem20 Ben süslü birisiyim ama doğuma gitmeden saçlarımı yaptıracam makyaj lens falan böyle giden varmı ? 😀 doğumda fotoğraflar çekilecek video falan da ondan soruyorum 😀
bahardaa minikmucizem20 benim suyum geldi kordon dolanmış acil sezaryene aldım makyajlıydım o ara sordum hemşireye makyaj var bir seu olur mu diye olmaz dediler bana öyle girdim
Merve-metin minikmucizem20 maalesef canım herşeyi çıkarttırırlar hijyen açısından ama istersen bi hastanenle konuş çoğu hastane makyaja izin vermiyor tokana kadar herşeyi çıkarttırıyor sonuçta ameliyathane ortamı ve steril olması gerekiyor
Gg5348 minikmucizem20 ben saçlarımı yaptım makyajda kapatıcı rimel allık sürmüştüm açıkcası biraz tipin kayıyor zaten bide ben sancıyla gittim o da biraz bozdu tabi beni😂 lense izin vermiyorlar diye biliyorum ama sen istersen yine de kendi doktoruna sor bu arada mecbur bone takıyorsun zaten saçın görünmüyor ben kendimi iyi hissetmek için yapmıştım
Mery6619 minikmucizem20 bu birazda doğum yapacağınız hastaneyede bağlı gidince sorun isterseniz. Benim başım kapalı yazma bile kabul etmediler dümdüz lastik tokayı bile cikarttirdilar
bahardaa minikmucizem20 38 haftalıktım genel anestezi verdiler makyaj vs bozulma olmadı ama o an resim çekme felan aklıma bile gelmedi zor geçti tabi her doğum farklı 🌸
Arslndln Ben doğumdan sonra süslencem fotoğrafçı falan tutcam bizimkilere foto video konusunda güvenmiyorum bari adam akıllı birşeyler çekelim 😅
mutluanne01 Benim saçlarım çok kabarık tokamı çıkarıp bone takınca bone saçıma küçük geldi ona rağmen tokamı taktırmadılar 2 3 boneyle doğuma girmiştim 😂