Nur67 Dün çatlama olmuş dedim fakat bugünki daha koyu çıktı neden olabilir kaldıkca da koyulasıyor zaten yarına daha koyu olur niye böyle oluyor ki anlamadım 
Mavili1480 Nur67 Bir bilgim yok canım ama bende bir şey sormak istiyorum döngümün 12.günü testlerim bu şekilde normal mi pik olmadan daha da silikleşti
Innerglow Nur67 neden böyle oldu ki acaba neyse yarın tekrar at bakalım benim dün koyuydu ya bugün o kadar silikti ki değişin sen yarın yap değerlendirmek istersen değerlendir canım
tosbito Bana kalırsa 22 ekim pik gibi derdim. Kendimde olsa böyle yorumlardım yani. Ovülasyon testlerinde kaset değilde strip testleri tavsiye ederim sonuçlar daha hassas çıkıyor
Nur67 tosbito bende 22 pik dedim fakat anlamadım bugün neden böyle koyı çıktı çatlamadı mı yumurta anlayamadım neyse sağlık olsun oylesine yaptım zaten anlamak için bu ay da olmazsa tüp bebeğe başlıyorum zaten
tosbito Nur67 bugünden sonra hiç silikleşmeşze gebeliğe işaret olabilir 22sindeki çatlama dölleniyor olabilir. Gün gün bakmaya devam edin böyle öğrenen çok kişi okudum
Nur3524 Mavili1480 adetin biter bitmez başladıysan devam et biran da koyulasabiliyor . Hiç bir günü kacirmadiysan illaki koyulasacsk olgun yumurtan olursa
Nur67  Kızlar testim neden bugün de pike yakın oldı ya bilen biri yok mu