Sennu Çok şükür bi 30 olayım diye diye geldik şimdi hedef 36-37 nasılsınız 30 haftalık ikiz bekleyen hamişler ?
Nil20229 Sennu 11 hafdalk bende az kalmiş sizde masAllah acaba bende sizin hafdalara gele bilecekmiyim)
hepoyleolurzaten__ Sennu Bence artık herseyinizi hazır edin ben 25 de çantamı hazırlamıştım herseyleri tamdı 36 da doğum yaptım çift yumurta ikizlerime şuan 2 aylık oldular
Sennu Çok heyecanlıyım ama hala korku endişe devam ettiği için bir hazırlık yapmaya korkuyorum ama en azından bi hastane çantası hazırlamam lazım 🤦🏻♀️
Sennu İlla bi kaynana postu ya da aldatma postu mu açmak lazım forumu gerçek amacıyla kullanılınca ilgi çekmiyor🤣
gurel Bizde çift yumurta ikizlerim ile 36+5 teyiz 1 Kasım doğumum olucak kısmetse ❤️ Hayırlısı ile kucağımıza alalım🙏
Sennu Nil20229 gelirsin gelirsin ben de öyle diyordum 🥰 çift yumurta senin bebişler benim tek yumurta aynı kese içinde aralarında sadece zar var tek plesanta doktorun aslında anlaması lazım bu haftalarda
Nil20229 Kizlar bende cift yumurtami sizce doktorun biri cift dedi biri tek olup bölünmüsde ola bilr dedi