arinmommy kızlar bugün ultrason bakıldı bi şey görünmediğini söyledi bakan kişi. birazdan doktora gideceğim hem kan beta sonucu hem de ultrason için siz ne düşünüyorsunuz
TaleWind arinmommy karından ulturasonla gözükmeyebilir benim alttan muayene ile 5+3 de gözükmüştü çok erken gözükmemesi normal
Anneccikk_03 arinmommy daha çok yeni olabilir, geç döllenme olabilir, biliyosunuz doktorlar 2 hafta da fazladan üstüne ekliyor yani bence telaş yapmayın, benim 5+3 te sadece kese vardı bebek yoktu 8 haftalıkken kalp atışını duymuştum
Tinkivinkidipsi arinmommy 4+6 da vajinal baktı dış gebeliği ekarte etmek için sonra tekrar çağırdı 5+7 de karından kese ve yolk sacı göründü ama henüz bebek görünmüyor normal dedi 2 hafta sonra tekrar gideceğim bebeği görmek için ama doktor olumlu konuştu normal yani
arinmommy Bebek7373 dün erken gebelik ve kaset test yaptım pozitif geldi bugün kan testi verdimhenüz çıkmadı heyecanla bekliyorum inşallah pozitiftir ve her şey yolunda ilerler, çok teşekkür ederim
Tinkivinkidipsi Bebek7373 benim de öyle adet olmadan önce öğrendim ben de çok erken öğrendim yıllık kan testi yaparım vitamin değerlerine bakmak için şans eseri kanda çıktı adete 1 gün vardı
arinmommy Anneccikk_03 haklısınız ben de biraz stres oldum normal olduğunu düşünmeme rağmen. teşekkür ederim
arinmommy Herkese çok teşekkür ederim dileyen herkesin gönlünce olsun sağlıkla ve huzurla gelsin bebişler 🩷