tugcetrbyk Deneyimlediğiniz ve size önerilen en iyi pişik kremleri neler önerilerinizi paylaşabilir misiniiz 🫠
Mrcemn tugcetrbyk bepanthol tek geçerim ilk cocugumda kullanmadığım krem kalmadı sudocrem mustela en son bepanthol etki etti şimdi hamileyim çantamı hazırladım yine bepanthol aldım başka marka da denemek istemiyorum bildiğimden geçmem yani
Fatmaacylnn tugcetrbyk yiğenim de hep hametan kullanmıştık çok memnunduk bende şimdi ondan almayı düşünüyorum 💕
Cherryblossom8 Etrafımdaki herkes farklı farklı kremler denedi ve hepsinin ortak dediği şey sudocrem hariç hiç biri işe yaramıyor. Doktorlar çinko içerikli krem öneriyor pişik için. Ben sudocrem aldım 🌼
Siyahzadee Cherryblossom8 sudocrem çok etkili olduğunu duydum ama içeriği hiç temiz değilmiş bebeklerin cildine göre özellikle banada ilk kızımda çocuk doktoru demişti mustera yada bepanthol pişik kremini önerdi
Ymrtsy Mustela markası da çok öneriliyor temiz içerikli ve doğal olduğu için.Bende pişik kremi şampuan vs Mustela dan almayı düşünüyorum
melikeayna Altını pamukla siliyorum, muhakkak kuru tutuyorum. Bir de ecowell pişik önleyici krem kullanıyorum hiçbir şekilde pişik olmadı daha. Çok yararını gördüm krem zaten doğal içerikli. Gönlüm de rahat ediyo kullanırken
elfarsen Le naturanın pişik kremini kullanoyorum. Ufak bi kızarıklıkta sürüyorum ilerlemeden geçiyor. Bir de pişik olduğu zaman gerçekten çocuklar için çok zor oluyor ilk çocuğumdan biliyorum. Bitkisel olduğu için de içim çok rahat kullanoyorum
yaseminyaldiz Ecowell’inkini tavsiye ederim pişik olmadan önce sürüyosun gerçektende çok etkisini gördüm pişik sorunumuz yok hiç sayesinde. Organik ve temiz içerikli olduğu içinde gönül rahatlığıyla kullanıyorum tavsiye ederim