fatma_eco selam annelerimiz size iki sorum olacak 1 cisi karbonat yada kabartma tozu ile cinsiyet beli oluyormuş doğrumu tutan yada yapan varmı 2 sorum adet tarihim 1 temuz doğumum ne zaman olacak 2025 te mart mı nisan damı
Merve_kucuk fatma_eco karbonat yada kabartma tozu ile cinsiyet beli oluyormuş doğrumu Hiç bir fikrim yok. fatma_eco adet tarihim 1 temuz doğumum ne zaman Tahmini 7 Nisan 2025 doğumunuz da
poyrazmom_ fatma_eco benim sat 4 temmuz uygulama 8 nisan gösteriyor ama normal ve sezeryana göre değişebiliyor tarih
Kubra6694 fatma_eco kabartma tozu değil ama karbonat ile deneyim birde ben Karbonatta yapmıştım kopurmedi kız cinsiyetimiz
fatma_eco Kubra6694 bir yerde gördüm karbonat yada kabartma tozu demiş yarın sabahta karbonat ile yapacam kabatma tozu ile baya kabardi erkek diyorlar peki ölçüleri ne kadar karbonata
Kubra6694 fatma_eco bir yemek kaşığı üstüne yarıdan az per bardakta orta hızda dökün zaten etkileşime girince hemen kendini gosteriyor
fatma_eco Kubra6694 bende bir yerde okuduğumda 1 çay kaşığı dediler bende öyle yaptım bide böyle yapayım
fatma_eco poyrazmom_ yoj birdaki bayanlrada 7 nisan gibi dediler kullandığım diğer uygulamada da 7 nisan diyor
poyrazmom_ fatma_eco erken de olabilir uygulama 40 haftalık tahmini gösteriyor diye biliyorum 40 haftadan sonra da doğum yapabilirsiniz net olarak bi tarihi doktor bile söyleyemez şuanda 🤗