Tugcek_ Doktora gittim tabiki ilaç veremeyeceklerini söylediler evde yapılabilecek ne varsa yaptım ama yok geçmiyo çıldırıcam artık sizin deneyip öksürüğünüzü geçirdiğiniz bi tavsiyeniz var mı kızlar
babyandmomy__ Tugcek_ of aynı durumdayım haftalar sürdü bugün yine gittim doktora ilaç vermedi Sarımsak bal limon karıştırıp yiyeceğim iyi gelir dediler sen de dene istersen 🩷
queenanne1 Tugcek_ grintuss diye bir şurup var tamamen bitkisel bişey eczaneden alabilirsiniz hamileler içebiliyor mu tam bilmiyorum yinede araştırın böyle alın
Elifinannesi33 Tugcek_ andız pekmezi doğal bulun için. Öksürük çok geç geçiyor hamileyken bende - ayda geçmişti
Cosimaniehaus Tugcek_ sarımsak bal limon deneyin. 1 diş Sarımsağı doğrayın bal limon ekleyip çiğnemeden yutun. Sarımsağı rendelemeyin ki kokmasın. Hasta olunca yaptığım tek şey bu. Her defasında taze yapın. Geçmiş olsun.
Symstf Zencefil ve bal çok iyi geliyor doktorum bu ikisini ıhlamura koy iç demişti. Ben bitki çayı istemediğimden sadece bal ve zencefili karıştırıp yedim iyi geldi.