hayalim35 Merhabalar güzel anneler bu saat oldu hatırlayan çıkmadı bu sefer annem bile unuttu sanırım 😔
kaderrkarrtal hayalim35 doğum günün kutlu olsun aşkım belki süpriz yapacaklardır en olmadı kendine bi küçük pasta al mum yak kendin üfle mutlu olacağın bir şey yap
hayalim35 kaderrkarrtal teşekkür ederim canım🌸 annem uzakta eşimde sevmez öyle sürprizleri yalnızım anlayacağın🥺
kaderrkarrtal hayalim35 o zaman kendi kendine bi pasta al eşinle de akşam bence konuş sonuçta eşin ve en rahat onunla konuşman gerekiyor doğum günümdü hatırlamadın kalbim kırıldı diyebilirsin
HuzurDenizim Sağlıkla sihhatle, musmutlu , huzur dolu güzel yaşlar dilerim 🌺🥰 benimde her yıl muhakkak birileri unutur , bu ekseriyetle babam , nadiren annem bazende eşim olur, başkada kutlayan yok zaten :) hiç üzülme yeni yaşını mutlu karşıla 🤗
hayalim35 HuzurDenizim Teşekkür ederim eşim için sıradan bir gün sürpriz yapma gibi bir düşüncesi asla olmadı
Sumisali_ hayalim35 musmutlu yıllarınız olsun inşallah 🤲 sağlıkla sevdiklerinizle beraber uzun ömürler diliyorum 🌸
danla2711 hayalim35 sağlıklı mutlu huzurlu ve güzel bebeğinizle bol kahkahalı ömrünüz olsun doğum gününüz kutlu olsun 🥳🥰♥️
HuzurDenizim hayalim35 bazı insanların bu tarz özel gunlere bakış açısı farklı olabiliyor , senenin her günü sizi mutlu ediyorsa üzülmeyin 🤗
kaderrkarrtal hayalim35 aynen ama bence içini ferah tut bence hediye almasa bile kutlayacaktır hatırlar
hayalim35 HuzurDenizim takılmıyorum fazla mecbur napiyim hediye beklemiyorum pasta istemiyorum sade 2 güzel kelime çok değil