Potter58 Esrakzly yanlış anlamayında Rabbim kuranda geçen isimler güzel burdan koyun diye bir şeyi nerede hangi ayette demiş. Sadece peygamber efendimiz anlamı güzel isimler koyun demiş.
Mucizebabyy Gzma benimde aklımda olanları söylemek istedim fikir olur belki sizede Parla Güneş Pera Alya Mira Asmin Kübra
2bebekanne ipekatac_21 İnci Lina koydum bende kızımın ismini bence İnci ismi çok nazik ve kibar bir isim❤
melekmi22 Gzma zor bacim bende zor ikna ettim ama ettim zafer benim ❤️ Amin canım inşallah hepimizin bebisleri adı ile yaşasın inşallah kuzular❤️
Selenaslan01 Kızımın adı İdil Aylis şuan tekrar hamileyim yine kızım olursa sadem parla katmayı düşünüyorum sizede fikir olsun 🙂
fdmoksz33 busra05_ bizimde belli değil cinsiyeti ama almila Umay olacak kiz olursa 🥰 çok beğeniyorum ben eşim Umay ben almiladedim almila Umay olsun dedik kız olursa
busra05_ fdmoksz33 yaa benımde eşim umay ben almıla ıstıyorum tesadufe bakın saglıkla kucağınıza alın inşallahh
Zypfhm Bende isimde karar veremedim hoşuma gitti iki isim var. Zümra. Ve efnan ismi hoşuma gitti anlamlarida guzl efnan. Cennetteki güzel gözlü kız demek
Hayalimilay Gzma Benim kızımın ismi de İlay ;ülkenin en güzeli demek…Size de fikir olsun💕Allah kısmet ederse 8 hafta sonra kollarımda olacak🤲🏻
gzdcpn Dilac siz begendiyseniz neden mantıksız olsun☺️sadece söylemesi çok zor birbirine çok yakın okul hayatında zorluk yasayabilir onlarıda mutlaka düşünmek lazım☺️ onun dısında anne gönlünden ne geçirip koyarsa zaten cok güzeldir☺️
evoo0 ElifSevik Nehir çok zarif bir isim sağlıkla gelsin güzel kızlarımız 🙏 bizde suyla ilgili bir isim olsun bereketli olsun istedik