Ennna Merhaba arkadaşlar, Malum olayları biliyorsunuz, 29 haftalık hamileyim kapanan hastanelerden birine kontrole gidiyordum. Beylikdüzü kolan hastenesinin ismi bu olaylarda geçmiyor diye biliyorumç bu hastaneye giden, doktor önerebilecek olan var mı?
Merve-metin Ennna Silivri kolan hastanesinin adı geçiyor diye tüm kolan hastaneleri incelenecek bence canım bende kapanan hastane takipliydim şimdi bi doktor buldum Esencanda Melih bestel ona gitmeyi düşünüyorum herkes çok övüyor doktoru
Halimegamze Ennna ben Beylikdüzü kolan takipliydim 4 haftadan beri. 34. Hafta olduk doktoumuz devlet hastanesine gorevlendirilmis. Diğer hekime yönlendirdi ama orada mi devam edeyim yoksa farklı bir hastane arayışına mi gireyim bilemedim. Doğum da yaklaşıyor önerileriniz varsa bende açığım
Hasret3449 Merve-metin bu esencan hastanesi esenyurt mı canım muayenesi nedir bende doktor arıyorum benimde hastanem kapandı
Ennna Halimegamze şuan önereim yok maalesef ben de hala arayıştayım😔 kolanda muayane ve doğum fiyatları nedir acaba
Merve-metin Hasret3449 evet canım Esenyurtta burada sorduğum kadarıyla muayene ücreti 1050 tl dediler genelde henüz muayeneye gitme fırsatım olmadı ama bi doktoru çok övüyorlar ona gitmeyi düşünüyorum Melih bestel internette de bayağı iyi yorumları var okuduğum kadarıyla sende bi araştır istersen canım
Merve-metin Hasret3449 araştır canım gittiğimde görecem memnuniyet kişinin doktordan ne beklediğine göre değişir sonuçta bende gittiğimde görecem
Halimegamze Ennna olur mu sorabilirsiniz tabii 360 liraydı diye hatırlıyorum 3 haftadır falan gitmedim bende değiştirdim hastanemi
Halimegamze Ennna avcılar Medicana ya gittim geçen hafta fakat fiyatları kolana göre biraz daha pahali