BusZeyRas Merhaba arkadaşlar, Ben 30 haftalıkken 12 Kasım’da Pendik Medipol’e başlayacağım. Orada takipte olan, doğum yapacak olan varsa sohbet edebiliriz🥰 Mine Füsun hanım için randevu aldığımda 1200 TL olduğu söylenenildi Pendik kartla 965 TL’ye geliyor☺️
Rara BusZeyRas ben de medipol takipliyim başından beri, ilk doğumum olacak umarım ebeler ve hemşireler konusunda da şanslı oluruz ✨
momzuzan BusZeyRas Keşke Aytekin hanıma denk gelebilseydiniz mükemmel bir doktor hem normal doğum olsun hem sezaryen doğum olsun onun kadar iyi bir doktor yok bence
BusZeyRas Rara inşalalh canım benim ikinci gebeliğim ilki maalesef uzayan triyaj sebebiyle sezeryana dönmüştü saatlerce sancı sonrası açılmam 2 den yukarı çıkmamıştı nasip böyleymiş. Senin doktorun kim?🩷
Melishz Bahargny Normal doğum 24 sezaryen 27 diye hatırlıyorum kendi doktorunu istiyorsan (nöbetçi değilse) 6000 TL fark alıyorlarmış
SfrnM Ben de medipol takipliyim, martta doğum olacak. Odaları gezip bilgi alan var mı? Küçük olduğu söyleniyor. Doğum sonrası bakım , hemşireler nasıl? Emzirme desteği veriyorlar mı? Tecrübeli kişilerden bilgi rica.
BusZeyRas SfrnM doktorun kim tatlım? Benim doğumum da 13 ocak gibi görünüyor. Umarım herşey yolunda olur. Hemşirelerin çok profesyonel olduğunu okumuştum ama bakacağız. Odaları hiç bilmiyorum 12 kasımda gideceğim gezer yazarım inşalalh🩷
Nisbaral Melishz nasıl memnun musunuz acaba ultrasonda bakarken anlatımı vs nasıl ilgili herşeyi anlatıyormu
BusZeyRas Melishz ayyy çok sevindim, kaç haftalıksınız? Mine hanım hakkında biraz bilgi verir misin? Çok merak ediyorum. 1998 yılından benim annemin doktoru. Hatta beni kucağına alır kardeşimin ultrasonuna baktırırmış🥹
Rara BusZeyRas Sağlıkla kavuşalım da onlara inşallah bu doğumunuz çok rahat olur 💜 Ben Semra İnmeze gidiyorum 😊
SfrnM BusZeyRas doktorum Emine hanım. Ben de Kasım ortasında kontrole gittiğimde odalara bakacağım inşallah
Meltemkarakaya @Rara ilk doğumumu medipolde yaptım ve çok memnun kaldım ebeler olsun hemşireler olsun bütün çalışanlar güler yüzlü ve yardımcı oluyor insan rahat ediyor çokta küçük değil bence odalar yeterli düzeyde çok memnun kaldım şimdi ikinci gebeliğimde yine oraya gidiyorum doğumu yine orda yapacağım
SfrnM Meltemkarakaya normal mi yoksa sezeryan mı yaptınız? Sezeryanı epidural mi yoksa spinal mi yapıyorlar acaba?
Meltemkarakaya @BusZeyRas ilk doktorum Aytakin hanımdı şimdi mine hanım ikisinden de memnunum Aytakin hanım benim doğum zamanı olmadığı için ona başlamadım
BusZeyRas Meltemkarakaya aytakım hanımı ben de çok isterdim ama benim doğum zamanım olmayacak en iyisi hiç başlamamak dedim o yüzdrn mine hanımı seçtim nasip bakalım tanışacağız