Nacyax Serya3 annemlerdeydim görümceme geçicem diye erkek kardeşimin şarjını kullandım gelince sofradaydık telefonumu şarjdan çıkardı diye yemeğin üstünde hüngür hüngür ağlamıştım 😅
Serya3 Berra585i ayyy rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sağlıklı ve iyidir❤️ Çok sevindim. Gerçekten de öyle insan bu süreçte iyiyide kötüyü de asla unutmuyor 😔🥹
Serya3 Berra585i 😂ya yeminle söylüyorum bende eşime onları yapıyorum ama inatla gizli gizli makarna suyu koyuyor ocağa bi gün çubuk makarna olarak uyanacağız korkuyorum 😂
Berra585i Serya3 😂😂😂ben ben ayni ilk evliligimizde tamam yemekte yapiyordum ama makarnanin her cesidini yedik isi rast gelsin yiyordu dalga geciyordu benimle ama seviyor yaa
Berra585i Amin canim cumlemizin ay bu yenidogan bebeklerini gordum cok korkuyorum ben ya ozelede guven olmuyor
HuzurDenizim Eşimle neredeyse her akşam pubg oynarız , çok iyi oynadığım bir bölüm var , diğerlerini pek bilmiyorum, başka bölümü açtı diye yapamicam istee diye ağladım 😂😂 eşimin bakışı aynen şöyleydi 😳😳😳 şok oldu adam 😂
Serya3 HuzurDenizim 😂😂😂😂bnmkide oynuyordu biraktrdmm şükür ambar diye bi bölüm vardi bnde orayı çok seviyordum ama sn benden çok oynamays başladın diye bıraktı şükür bnde ztn oynamıyorum😂😂
Gmzalg Serya3 Eşimin işyerinden evimize gelen 2 yol var biri Çevreyolu diğeri ise çarşı yolu. Bu arada hangisini kullanırsanız kullanın ikisininde eve gelme mesafesi aynı. Çevreyolundan değil de çarşı yolundan geldiği için saatlerce ağlamıştım nedenini asla bilmiyorum 😂😂😂 eşimin tepkisini de unutamıyorum aklıma geldikçe gülerim 😂
Beyzadrs Serya3 hamileliğimi öğrenince hiç ağlamadım sonra kedim kolumu tırmaladı oturdum hüngür hüngür ağladım. Neyin nerden patlak vereceği hiç belli olmuyor :)
Serya3 Beyzadrs 🤣🤣bnmde bileğimi yoldu hamile fln değilim bide bnde agladm bn bunu mu hakettm.neden yaptn diye oda karsma oturup poposunu yalayarak beni izledi🥺😑bak ynr aglycam ya😔