Serya3 Hayırlı sabahlar kızlar, aklıma kahvaltı yaparken bu başlık geldi birden ve merak ettim . Gebelikte agladiginiz şeyler benm ilk gebeliğimde tv bozuldu diye agladm yenisini alcak gücümüz vardı ama ben bunu çok seviyodum nasıl ayrlcam diye🥹😄
_biranneadayi Serya3 oğlumun saçı gürleşsin diye 2 numaraya kesmiştik. Hatta ben istedim çok uzamıştı berbere gitmek de istemiyordu. Sonra eşim kesti bana gönderdi banyo yaptır diye görür görmez hüngür hüngür ağladım nerde oğlumun saçları diye 😅 yere baktım saçları görünce daha çok ağladım 😅😅 çok komikti ya
gizem3435 Serya3 benim ilk gebeliğimde ev misafir doluydu. Yaprak dökümünün son bölümüydü Ali Rıza bey öldü diye ağlamıştım bir ev dolusu misafirin yanında birde hıçkıra hıçkıra 😅
Ysmnpmk Serya3 gece 3te simit ayran asermistim eşimde bu saatte nerden bulayım diyip arkasını dönüp uyuyunca gece gece oturup ağlamıştım 😂😂🤣
Serya3 _biranneadayi yaaa 😂😂😂😂geri uzar ama işte ben bile bazen kesince ağlıyorum insan dayanamıyor 😂
R-veyda44 Bende şuan hamileyim geçen sene düşük yapmıştım şimdi hamileyim düşük bebeği düşünüyorum ağlıyorum oda olsaydı kocaman olurdu falan diyorum🥹🥹
Serya3 R-veyda44 yaa ben 2 senedir 11.11. 22de kaybettim hala ağlıyorum aklma geldikçe 1 tane babam beni çok seviyor yazılı zıbın almıştım onu gördükçe Eski testlerimi ultrason görüntüleri falan beni hep ağlatıyor 🥺😢
sevgi_bidak R-veyda44 Rabbım kardeşini size emanet olarak göndermiş üzülmeyin bende ocakta kaybettim haziran da kardeşini gönderdi bana da 🥰
DeryaDnzG Haftamın ilk gününden 12. Haftama kadar neredeyse her gün farklı şeylere ağladım. Koku hassasiyetim oldu ve buzdolabının kokusu çok iğrençleşti koltuklar kokmaya başlamıştı asansör de bile insanların kokusunu alıyordum 😂 bir ara narkotiğe yazılsam diye düşündüm şimdiler de iyiyim hiç bitmeyecek sanmıştım 🥳
Kledyg Yemek yapmıştım eşimi işten gelmesini bekliyordum sofrayı kurarken yoğurdun olmadığını bittiğini farkedince ağlama başladım eşim şok olmuştu 😂 gidip alırım niye ağlıyorsun anlamadım demişti yok işte yoğurt diye diye daha çok ağlamıştım 😂
Serya3 Kledyg 🤣 ahahahahh ya şuan afedersin ama çok gülüyorum ben gözümde böyle canlandırıyorum hemen herşeyi sanki bende varmsim gbi gülüyorum ya 😂🥹🥹
Mine-tayfun Serya3 gecenin bilmem kaçı eşim zar zor uykuya daldı sabah işe gidicek canım deli gibi Çağla çekiyor mevsimine 2 ay kalmıştı eşimi uyandırmak istemedim Çağla’yı bulamıycağını biliyorum çünkü sabaha kadar ağladım öyle uyuyakalmışım
Mrvsmt2502 Serya3 ilk gebeliğimde hormonlarım sağolsun canım sıkılıyor diye ağlamıştım . Şimdi ikinciye gebeyim profesyonelleştim sanırım kayınpederim oğlan olursa ismini koydurmak istiyormuş bize karışıyorlar ye ağladım artık daha gerçekçi şeylere ağlıyorum 😂
Serya3 Mrvsmt2502 ahahahhah 😂level atlamssn bacım 😄❤️ bnmkde ismimi koyun diyo bende eltm koymus işte her doğan çocuğa İsmail koyup napcaz dedm😄🤦🏻♀️
startown Serya3 ilk gebeliğimde bu evden hemen şimdi taşınalım diye ağlamıştım.Gece uykudan uyanıp.Ve kendimi tutamıyordum.Saçma olduğunu bilmeme rağmen hüngür hüngür ağladım.Bu gebeliğimde bütün ağlama haklarımı kızıma vermişim galiba o devamlı saçma sapan ağlıyor ben de ya sabır çekiyorum 🤦🏼♀️