Mrvnur900990 Kızlar Adetime dokuz gün var Üç kere test yaptım üçü de pozitif çıktı Gitsem kan versem kaç güne çıkar Sağlık ocağında ama
Dryfrmzz25 Mrvnur900990 ertesi gün çıkıyor ama siz akşam internette halk sağlığı merkezinden bakabilirsiniz blunduğunuz şehirin
Dryfrmzz25 Mrvnur900990 e nabız a sağlık ocağının tahlilleri ertesi gün düşüyor siz dediğim gibi hangi şehirde iseniz önce orayı mesela Erzurum halk sağlığı merkezi yazın Google orda tahlil sonuçlarına tc doğum tarihi girip direk ulaşabilirsiniz
semrabgt Mrvnur900990 devlette ve sağlık ocağında bir sonraki gün özelde de 400-450 tl arası 2 saat sonra çıkıyor 😊
Mrvnur900990 semrabgt Sağlık ocağı evimin karşısında giderim burda ama sabırsızlanıyorum varmı Yokmu diye
Smbemdy Mrvnur900990 ebeyle gorusun saat 4 gibi onlar goruyor sonucu aslinda tlfn acip ebrden ogrenebilirsiniz ben oyle yapmistim. Sagolsun ebe bunkonuda yardimci oldu..
Smbemdy Mrvnur900990 saglik ocaklarinda herkesin ebesi olur hamilelikte o ebe ilgilenir sizinle. Sizde kendi ebenizi bulup ondan rica edebilirdiniz yada kani alan ebeye soyleseydiniz . Onlar siylemiyor zaten siz soylemeniz gerek