Salmanc Hacertaner kıllanma yapıyor hintli kadınlar saçlarına kullanır ben saçlarıma uzasn diye aylarca kullandm hem uzadı hem dolgunlaştı hemde alnımda yeni saçlar çıktı minik minik
MelekMervertlek Hacertaner nivea dusta vücut kremi kullanın çıkıncada bebeyağı ve hindistan cevizi yağı karıştırıp sürün 38+2yim hiç çatlamadım
Hacertaner MelekMervertlek Hindistan cevizi yağı bir arkadaşta tüylenme yapmış sende de oldu mu canım 😊
Deletedmom2232 Hacertaner madecassol mucizevi krem bende 11+0 dayım onu kullanmaya başladım önlem amaçlı
Hacertaner Deletedmom2232 en güzelini yaptın bende daha fazla geç kalmadan en faydası olandan kullanmaya başlamak istiyorum çünkü çatlama öncesi kaşıntı oluşurmuş ve kaşınıyorum 🙄🙄
Hacertaner Minikts demek ki nemlendirici ilave olarak şart bunu da listeme yazıyorum teşekkür ederim ederim 🥰
Hacertaner Aliyeee Bu kürü mutlaka denicem en doğal ilaç olarak listemin başında yer alıyor🥰 teşekkür ederim
Deletedmom2232 Hacertaner ay bende kaşıntı yok ama bacaklarımda önceden kalma kilo alıp vermeden üç tane çizgi şeklinde çatlak var ona sürüyorum🙈
Sedefkartalice1903 Frei öl hamileler için çatlak önleyici yağ. 12. Haftadan itibaren kullanımlarda garanti veriyor. 13 kilo aldım henüz çatlamadım 34. Haftamdayım. Almanya'dan getirtmiştim ama watsonslarda da var sanırım. Ayrıca içerik bakımından da güvenilir bir marka, Instagram'da mühendisinoğlunu takip ediyorsan o da bu markayı öneriyor.