Guzelanne56 Huda-27 ya benim de ilk gebeliğindeki sağlık ocağında olduğum aşılar ağrı yapmadı bana ufak bir hassasiyet yaptık kolda bu üçlü aşı bu beni çok rahatsız etti
Guzelanne56 Nakskdkdkd Ben özel aşı oldum tek doz olarak sağlık ocağında vurulan aşılardan farklı birtık
Guzelanne56 Eceeeeemmm tetanoz bogmaca dıfteri aşısı 28-29 haftalarda tek doz vurulunuyor doğumdan 2 ay sonrasına kadar bebegı bogmaca hastalığından %95 koruyor
Guzelanne56 Brcuburci teşekkür ederım günde 4 taneye kadar bana da izin verildi bugün ıctım uyudum bıraz bıde yatmadan ıcerım bı tane daha
Brcuburci Guzelanne56 bende yaptıracağım ama doktora hangi haftada yaptırmam gerektiğini sormayı unuttum
_-7_- Guzelanne56 emfeksıyon dün bende de çıktı doktor bırsey soylemedı bu konuda demekkı benımde o yüzden çok ağrım oldu
Sazenin _-7_- aşıların uygulamalarında enfeksiyon yan etki etkilerini daha da arttırıyor. Çocuklarınıza da aşı uygulamaları öncesinde enfeksiyon, soğuk algınlığını kontrol edip götürün. Enfeksiyon olması durumunda çok daha şiddetli geçiriyorlar hastalıkları
Guzelanne56 Sazenin 2 sene önce ilk bebegımde 2 kere tetanoz oldum başka olmamıştım ondan sonra tekrar hamıle kaldım 5 yıl ıcınde 2 doz olunduğu zaman tek doz tetanoz yada tek doz 3 lu aşı yeterlıymıs. benım doktorum tetanoz aşısı olmayanlara 20 -24 haftada tek doz tetanoz 28 de de adacel 3 lu aşı verıyor. Bazı doktorlar da hıc vermiyor tek doz tetanoz yetıyormus
Sazenin Guzelanne56 doktorumla henüz görüşmedim ama bende üçlü aşıyı yapmak istiyorum yalnızca, sadece yeterli olur mu ekstra tetenoz da gerekli olur mu bilemediğim için sormak istedim
Guzelanne56 Sazenin evet gerçekten öyle oluyormuş neyse ki bugün çok daha iyiyim en azından bugün bayağı uyuyup dinlenebildim dün gece gerçekten çok kötüydü hatırlamak bile istemiyorum
Guzelanne56 Sazenin doktorunuza sorun isterseniz bazı doktorlar tek doz bio bazıları hem normal Tetanoz hem üçlü Tetanoz diyor bu geçmişteki Vurulma durumunuza göre değişiklik gösterir
Guzelanne56 Brcuburci Bu üçlü aşı genelde 28 29. haftada vuruluyormuş zaten vurduran herkes o şekilde vurdurmuş ben 29’a bir gün kala vurdurmuştum o şekilde ayarlayabildim
Sazenin Guzelanne56 20. Haftada önce doktora önerirse aşıya gideceğim inşallah , deneyim paylaşımınız için teşekkürler 💎