Kızlar merhabalar çok şükür güzellikle sağlıkla ben doğurdum hem doğumumu paylaşmak hemde bilgilendirici olmak istedim bu ilk hamileliğimdi 34+1 deydik ve kızkardeşimle konusuyoruduk gece 04:30da gülerken altıma islattım sonra tekrar aynısı oldu sonra 10 dakikada 1 lavaboya gitmeye ve az az İdrarımı yapmaya başladım en başta enfeksiyon oldum O yüzden böyle oluyor diye düşünüp idrar zannettim sonra bu 1,5 saat sürünce su olabilir diye düşündüm doğumu hiç beklemiyordum çünkü çok erkendi yinede Bebeğin suyu biter diye korktum ve doğuma gidiyor gibi hazırlandım evimi temizledim doğum bavulumu hazırladım duş aldım makyaj bile yaptım hiçbişeyim hazır değilken 2 saat içinde herşeyim tamamdı şansım herşeyimi yıkamış kurutmuş olmamdı ve saat 8:30da İstanye Liv Hospital Bahçeşehire geldik aciliyet olduğu için Deniz hanıma yönlendirildim samimi çok tatlı bir doktordu önce açılma ağrıma baktı ve ağrı vardı bana sana bir turnusol kağıtla test yapıcam eğer mor olursa doğum olmak zorunda çünkü su geliyor ve enfeksiyon riski var dedi eğer su değilsede doğumu durdurucaz hafta erken dedi ve kağıt hafif mor oldu ve bana yatış yapıldı sgk ssk falan yoktu ama analık hakkımdan yararlanmak istiyorum dedim ve sigortalı fiyattan yararlandım sonra 11.30da rahme suni sancı fitili koydular 4e kadar bekledim hiç sancım yoktu 4te tekrar koydular yine 0 sancı ama nişan falan gelmişti sonra aksam 7den gece 1e kadar damardan suni sancı verildi yine bişey yok herkes şokta sonra gece 4te tekrar verdiler saat 7de biraz sancı çıktı bebeğin kalp ritmi yavaslamaya baslamış acil sezeryana alındım spinalli oldu eşimde girdi doktorlar anestezi ekibi herşey harikaydı belden vurulan iğne çok hafifti hiç korktuğum gibi değildi yarım saate kızımı çıkartıp bana gösterdiler sevdirdiler fotolarımızı çektiler sonra sadasyon verip beni 30-40 dk uyuttular sonra odama çıktım bebeğimde yanıma geldi şükür küveze girmedi 2 doz ciğer geliştirici vurulmuştu ve iyiydi 2050 gr doğdu sütüm şuan sağmama rağmen damla damla geliyor ama vazgeçmicem buarada sancıların gelmeme sebebi bebeğin başına kordon bandana gibi dolanmış ondan çocuk kanala girememiş açılma olmayınca sancıda olamamış kızlar hepinize İstinye hastanesi ve doktoru Deniz hanım tavsiyemdir Allah hepinizin yardımcısı olsun özellikle son aylardayken böyle belirtiler görürseniz hemen doktora gidin nişanınız gelmeyebilir suyunuzda benimki gibi idrar gibi sızıntı şekilde gelebilir dikkatli olun 😊😊🥰