Gzmmgzmm Haftadan bıldırıyorumm uykusuzluktan artık kafayı yıcemmm asla yerlesıp uykuya dalamıyorum 😔
tugba_sefer Gzmmgzmm 39+1 den bildiriyorum sabaha kadar gözümü kırpmadan durabilir hale geldim ki yastığa kafamı koyar koymaz derin uyuyan biriydim…. 😞
zge13 Gzmmgzmm ben daha 18 e giricem benimde kaçık uykular ama nedense gün içinde sürekli uyukluyorum zaten normalde de göbeğim var 5,5 6 aylık gibi duruyor akşama doğru belki onun da ağırlıpı vardır ama iki kızımda da yoktu erkek ağırlığı denilen bir şey var diyırlar o olabilir sanırım
Seymabalkara Gzmmgzmm vücudumuz kendini dogumdan sonraki uykusuzluğa hazırlıyormuş aslında. Çünkü bı insan normal rutinininden bı anda uykusuz kalamayacagi için şimdiden yavaş yavaş hazırlık diye düşün🥹🤦
DENIZ_55 Gzmmgzmm bende hamileligimin başından belki uyuyamıyorum suamn15+4 haftaligim diğer hamileligimde gözümü uykudan açamıyordum uykulu kahvaltımı yapıp geri uyuyordum erkekti bu ne suan bilmiyorum tek bildiğim uykular haram oldu🥴🤪
Gzmmgzmm tugba_sefer cok yaklasmısss hayırla alın kucagınıza ınsallah ayy 4 hafta sonra o mu olcam yani
Gzmmgzmm Seymabalkara annesi yesin🙂 ama annesi uykuya çok düşkün 😂😂😂😂 sinirlerim bozuluyor yatağa yerleşemedikçe
zge13 Gzmmgzmm evet var ikinci kızım da da olurdu ama bu kadar çok değil tansiyonum çok oynuyor şimdi bile kalbim küt küt ensem uyuşuk çok kötüyüm sabah gerişmişim yanlışlıkla karnımda bir acı oluştu o bile işkence gibi geliyo öf sürekli hastalık hastalık konuşup duruyorum eşim bıkkın 😢😭
Gmzyyyy 37+3 den bildiriyorum arkadaşlar son 1 haftadır asla uyku uyuyamıyorum tüm gün baş ağrısı ile dolanmak zorunda kalıyorum. Uykuya asla dalamıyorum , erkek bebek bekliyorum. Ama kafayı yemek üzereyim bi çözüm yolu bilen var mı
Gmzyyyy Ara sıra çok hafif kaşık ağrılarım oluyor özellikle yürürken bebeğin kafası doğum kanalına girdiği için böyle bi baskı oluyor sonra geçiyor ama onun dışında göbeğim aşağı indi ve bebeğim her hareket ettiğinde bende ağrıya sebep oluyor hele bir de toplandığı zaman daha da ağrı oluyor ayrıca karnım taş gibi sert
Gzmmgzmm Gmzyyyy asla önerim yok 😔 senden farkım yok hiç yatamıyorum uyku uyuyamıyorum dediğin gibi vajinada aradA bişeyler hissediyorum regl sancısı gibi kasık ağrılarım olup gidiyor sağ kaburgam ağrıyor
DENIZ_55 Gzmmgzmm tahmin ediyorum ben şimdiden çekiyorum o zamana tek zorlanacagim gobus büyümesi herhalde🥴
Gzmmgzmm zge13 çok haklı benımkı de ofun pufun bitmiyor diyip duruyor içimden geliyor napıyım. Aynı durumlar bende de var hayırla saglıkla gelsınler inşallah. Sancı nasıl bişey oluyor onu anlayamadım ama benım ilk genelik
zge13 Gzmmgzmm acı hissettim ama sancı rahim genişlemesinde olur benim sanırım sezeryan kesisi de sızlama yapıyor