Mavikizkaracocuk Kızlar beta değerim 2 gün arayla hep 2 katına çıkmıştı 4 gün sonra bugün baktırdım 4 kati değil 6 kati artmış endişelendim laborant iyi bisey dedi ama bilemedim 1800den 7200 olması gerekirken 17 bin olmus
Milana222 Mavikizkaracocuk Mavikizkaracocuk Ben geçen perşembe verdim 2076 çıktı 1 hafta bekledim 17000 bin olmuş normalmi?
yeni_anne2 Mavikizkaracocuk korkmayın stres ıyi degilll fazlaa saglıklı gebelik olduğunu gösterir saglıkla kucağınıza alın inşallah
zge13 Mavikizkaracocuk çok yüksek artışta ikiz olur diye biliyorum hakkınızda hayırlısı olsun benim de ikizim var 😅 okula giderken bizimkiler yorulmazdı belli yerden sonrasını el ele giderdik en büyük şimdi düz yolu gidemiyor 😂 Allah hayırlı evlatları versin en başta cümlemize
Mavikizkaracocuk zge13 amiiin. Şimdiden gözüm korktu nasıl cumartesi olur bilmiyorum:) Allah can sağlığı versin yavrulariniza
zge13 Mavikizkaracocuk amin cümlemizinkine inşallah ikiz ise haberlerinizi bekliyor olucam ben de meraklandım 😅 her şeyin de yolu bulunuyor hiç korkmayın Allah büyük
zge13 Mavikizkaracocuk yok benim kendi ikiz kardeşim var kendi çocuklarım tek 1. Sınıf 16 aylık iki kız 3. De erkekmiş 4 aylık bu şekilde