Frida estağfurullah ve güzel bi şekilde yazdığınız için kendi adıma teşekkür ederim ama yorum konusu moderatorlere özel değilde genel bişey bence herkes için geçerli bende sağlık postlari hakkında yorum yapıyorum ama belirtiler hamilelik herkeste farklı olur yaptığım yorumun sonunda da belirtiyorum dünden beri değil her zaman bu sekilde yapıyorum ve söylediğinizde haklısınız
FORUM KURALLARI
- Düzenlendi
@adm eski hesabımın mail adresi ozlemacr1991@gmail.com ona giremedim . Beni direkt olarak yeni bir hesap açmaya yönlendirdi . O yüzden bu yeni hesabı açtım . Diğerine ancak eski telefonumdan giriş yapabiliyorum.
[bilinmeyen] bak doğru dedin canım 🤣🤣🤣 hemen sokayım burnumu 🤣🤣
Merhabalar kullanıcı adımızı değiştirebiliyor muyuz sonradan pişman oldum 🙄🙈
Osse hahaha kız güldürdün beni 😂😂
kfulya1905 yalan mı ama canım 🤣🤣🤣
Bademgzlm hakikatten ya😂 Nasıl bir çaresizlikki bebeği için indirdiği programda bile birilerini bulup dert yanmadan durdurmuyo😫 Allah akıl fikir versin
Osse doğru diyon canımmm 😂😂kemal sunalın filmine döndü 😂😂 maaş alırken diyo ya "benimki niye onlarınkinden eskik?"
"Onlar sendikalı."
"Bende Harranlıyam" 😂😂
kfulya1905 ahahahhaha sende beni güldürdün canım 😂😂😂😂😂😂👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Osse hep gül inşallah kuzum 💕💕
kfulya1905 amin canımmm inşallah sende 😘😘😊😍
- Düzenlendi
adm az önceki sigarayla alakalı gönderideki yorumlarım silinmiş şahsın hakkımdaki çirkin söylemleri silinmemiş. Adeletiniz gözlerimi yaşarttı
deletedmom24 hanımefendiyi kullandığı bakı kelimeler yüzünden 3 gün uzaklaştırdığız halde sizin bu tepkiniz de bizim gözümüzü yaşarttı!
- Düzenlendi
adm uzaklaşıp uzaklaşmağını bilemiyorum siz bişi demedikce dimi?? Ama benim yorumum silinip onun primci diye çemkirdiği yorum duruyorsa bende yorumumu yeniden yazarım. Üzgünüm ama demediğim şeyleri dedin diye başımı yedi bende ona çok rahat şizofren derim..
deletedmom24 yorumu işaretlerseniz gereği yapılır. Biz bütün yorumları tek tek okuyamıyoruz tahmin edeceğiniz gibi. Kimseye şizofren diyemezsiniz.👻
adm tamam demem ama hak etti 😂 özür dilerim ama ondan değil tartışmamıza maruz kalanlardan 😊