• FORUM KURALLARI

Bana geliyor ama nereye girdiğini anlamıyorum

Merhaba. Ben araniza yeni katildim. Bildirim olarak telefonuma bebekten mesaj geliyor ama bende bildirime tiklayinca mesaji göremiyorum. Sanirim programi kullanmayi ogrenemedim tam olarak.

@adm dört gözle Happy kids bekliyorum 💁‍♀️😍

• adm bunu yanıtladı.

Slmgr bizde de oyle oluyor mesajlarimdan gorebilirsijiz mesaji

Bazi insanları anlamak gerçekten çok zor. Toplumda yaşadıklarını unutuyo gibiler. Sen bu konuyu sevmezsin ama başkası sevebilir! Facete instagramda diyebiliyor musun "ben bu kişiyi sevmiyorum paylaştığı resimler gıcık bu face e üye olamasin" diyebiliyor musun? Ki oralarda kural da yok. Buradaki bazı kurallara uyarak herkes istediğini yazabilir sorabilir. Kimse ben rahatsız oluyorum yazmasın diyemez. Babanızın forumu değil 😉 Sen sevmiyosan konunun basliginda kaynana yazıyorsa girmezsin!!! Kimse silah zoruyla o konuya baktirmiyor. Herkes ilgilendiği konu neyse başlıktan anlar ona gore içine girer bakar. Saçma sapan kişilerle uğraşıyoruz ya.

adm merhaba ben sepet örüyorumda instagrm sayfam var başlık açıp bayanlara bilgi versem olur mu acaba

• adm bunu beğendi.

adm bu hesabi nasil silebilirim yardmci olun bari.

adm daha doguma 4 ay var insallah gelsinde bekleriz bizz 😊

@adm happy kids de bir Türlü doğrulama kodu gelmiyor. Bir bakar mısınız

adm kekmez adlı kulaniciyi engellemenizi rica ediyorum sayfasini incelerseniz herkes kirici ve asagilayici konustugunu anlarsiniz birsuru hassa donemden gecen anneler sayfasi burasi ve o kisi surekli herkesi uzuyor..

BIldirimlerimi göremiyorum acaba neden? @adm