Gizeminannesi Kızlar Darıca Farabi devlet Hastanesi’ne gidiyorum doktorum bu hafta ayrıntılı ultrason yaptır dedi kartal eğitim araştırma hastanesinde ne ultrasonu oluyor bu? Renkli ultrason mu ne bu? 18 ile 23 hafta arası yapılıyor dedi
Tazeanne123456 Gizeminannesi 1 saat kadar doktor bebeğin tüm organlarına ölçülerine parmak sayılarına kadar bakıyor bir nevi detaylı bir doktor randevusu diyebilirsiniz çok keyifli geçiyor bebeğinizin yüzünü renkli şekilde gösteriyor
Mekselina49 Tazeanne123456 ben devlete yaptım 10 dakika bile sürmedi renkli de değildi normal ultrason gibi boyuna kilosuna falan baktı zaten kalbi falan normal ultrasonda da görünüyor
Mlsaa99 Detayli ultrasondan bahsetmisler cocugun organlarini inceliyorlar ayaklarina ellerine herseyin ölçümü yapiliyor . Bir de renkli goruyorsun cocugu
Merveeildeniz Gizeminannesi hastaneden hastaneye değişiyor cihazları kaliteliyse olur ama genelde olmuyor devlet hastanesi eski tip cihaz kullanıyor
Merveeildeniz Gizeminannesi devlet hastanesinde zor ben hem devlete hem özele gidiyorum doğumu devlette yapacağım sırf ultrason cihazları daha güzel diye özele gidiyorum Tekirdağ şehir hastanesinde yok mesela