Jasmine2426 Dce 26 san sonra okadar hızlı geliyorki 28.haftaya giriyoruz yarın son bir haftada 1 buçuk kilo aldım (toplam 6 kilo)
Dce Jasmine2426 17.haftada bende birden aldım anlamadım karnımda o kadar büyümedi çok almakta iyi değil diyorlar bakalım
Tugceee58 20 hafta boyunca hiç kilo almadım 24. Haftada bi gittim 3 haftada 2 bucuk kilo almışım şuan 28 haftalığım 8 kilo aldım toplamda
asyakcky Dce ben 17. haftadayım 5-6 kg falan aldım :( iştahım hep açıktı kusmadım bir de ikiz bebişlere hamileyim
Dce asyakcky bende aynı durumdayım mide bulantım olmadı sadece ilk zamanlarda tatlı yiyemiyorum şimdi normale döndüğüm için birden kilo almaya başladım 🥹
asyakcky Dce ben de hiç tatlı istemiyorum genelde canım temek türleri çekiyor ekşi baharatlı şeyler 🤤
ceren-123 Dce 26 hafta +6 kilo 🤰🏼 Sizinde bir anda tartıda 1 kilo fazla çıktığınız oluyor mu çok şaşırıyorum ben normal besleniyorum kilo yapacak hiçbir şey yemiyorum ama kilo alıyorum 😂 Bunun bana mantıklı dümdüz açıklamasını yapacak biri var mı ?🥹😂