Evet kızlar sonunda bende yazabildim. Bebeğim 48 günlük ama ben yeni yazabiliyorum ☺️ son 3 ayımı yaz döneminde geçirdiğim için çok bunalmıştım ve bir an önce doğurmak istiyordum geceleri huzursuz bacak sendromundan uyuyamıyordum üstelik beni sinir ediyordu o his.. suyum da fazla olduğu için doktorum planlı sezeryan ya da planlı normal doğum yapabileceğimi söyledi bende suni sancıdan çok korktuğum için ve bebeğin su fazlalığından kanala girememe ihtimalini düşündüğüm için sezeryan olmak istedim.. 38+5te yatışım yapıldı ama inanılmaz korkuyordum zaten ağlayarak girdim ameliyathaneye ve girdiğim anda sedyeden inip ben bugün doğurmucam dememek için kendimi zor tuttum çok kasvetli ve kesimhane gibi bir his uyandırdı bende korkudan sanırım 🥴 neyse beni ameliyat masasına oturttular hemşirenin birisi kafamı eğmemi söyledi ve omuzlarımı öne doğru düşürmemi istedi ilk iğneyi hissetmedim ama çıkarıp tekrar soktuklarında biraz acı hissettim çok hafif ve anlıktı.. sonra beni hemen yatırdılar bacaklarımda sıcaklık hissetmeye başladım hemen sondayı taktılar dokunma hissinden başka hiçbir şey hissetmiyordum.. Göğüs kafesime kadar uyuştum doktorum geldi ameliyat başladı ama benim boynumla omuzumun arasına inanılmaz bir ağrı girdi acısına dayanamıyorum diye söylenmeye başlayınca hemen ağrı kesici yaptılar ama pek etki ettiğini söyleyemicem bebeğim hemen 10 dk içinde çıktı öptüm kokladım götürdüler dikiş kısmı biraz uzun sürüyor ve o sırada tek düşündüğüm bir an önce odaya çıkıp bebeğime sarılmaktı o andan itibaren bebeğimden başka bir şey düşünemedim.. hemen emzirmem için hemşireler gösterip yardım ettiler uyuşukluğum geçtiğinde sondayı çıkarıp (hiç acımadı) beni yürütmek için kaldırdılar.. evet ilk kalkış biraz zor ama yapılamayacak dayanılamayacak birşey değil sadece karşıya bakmanız lazım.. sonra gaz çıkana kadar ara ara yürüyüş yaptım 1 gün bile dolmadan hastaneden taburcu oldum.. boynumun ağrısını bir kaç gün çektim acıdan yatamadım ama sanırım soğuktan kulunç olmuş çok üşüyüp kendimi kasmıştım ameliyathanede..eşim viksle masaj yaptı sıcak su torbası koydum sürekli 2 gün içerisinde geçti ☺️Not: Hamileyken ağrıdan geceleri uyuyamıyorum diye ağlayan ben, artık gündüzleri de uyuyamıyorum 🥴😅 Ama yine de duygusu bambaşka çok şükür 🙏 Rabbim bekleyen herkese sağsalim, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏❤️