Eflinilknur Kızımın iki haftadır kuru öksürügi vardı alerji ilacı verdiler gecmeyince tekrar götürdüm doktor geniz eti büyümüş ded ilac verdi 1 ay kullan küçülmüş mu bakicam dedi acaba küçülur mu bilgisi olan var mı
Ozlemmmmm Eflinilknur doğal tedavilere bakış açınız nasıl bilmiyorum ama benim kızımın geniz eti buyumustu baya rahatsız ediyordu kuculmezse ameliyat demişti düzenli udi hindi yağı kullandım ve küçüldü her kış udi hindi yağı kullanıyorum artık bagisikliginada iyi geliyor
Gamzeli-annee Eflinilknur benim oğlumda vardı ilaç kullandık düzenli bi şekilde iki kutu kontrole gittiğimizde yok olmuştu şükür
RiRi22 Geniz eti sorunu bende de vardı. 18. Yaşta ameliyatla aldılar smdi 32 yasndaym yine büyümüştür ama eskisi gibi sikayetm yok Çocuklarda ilac tedavisi mi oluyormus
Eflinilknur RiRi22 çok büyük değil ilk önce ilaç kullanalım dedi doktorumuz şikayetlerimiz zaten 2 haftadır başladı
Eflinilknur Gamzeli-annee bizede toz bir ilac vermiş kızım ilaç içmeye bayılır normalde zorla ağlaya ağlaya içerdim 1 ay nasıl icicek bilmiyorum
Ozlemmmmm Eflinilknur evet bu zamanlarda başlıyor zaten hava geçişleri çok etkiliyor inşallah büyümeden geçer ama tekrar ederse sizde deneyin mutlaka güvenilir.bi yerden temin ederek.
Gamzeli-annee Eflinilknur doktorum bana mevye suyuyla verebilirsin demişti ben bazen öyle veriyodum istemediği zamanlar özellikle