Esra1999 fairytale_ 29+1 bende daha eksikler var eşyalarını yıkamadım aşırı ağırlaştım ve evde bi penguen gibi yürüyorum ya sizde de varmı o😂😂😂
Turunculu fairytale_ 30+1 deyim bebişin bütün eksikleri tamam. Yıkadım ütüledim, çantasına koydum. Kendime hiç bişey almadım o eksik kaldı bakalım kasım ayındada kendi eksiklerimi hallederim. Aralıkta da doğumu bekleriz artık 😃 zaman geçmiyor 🫠
Serrabade Aşırı baskı hissediyorum aşşağı doğru artık sona yaklaştığımızı hatırlatıyo heralde. Herşey alındı yıkandı ütülendi valiz hazırlığımız kaldı sadece. Sen nasılsın 😌
fairytale_ Serrabade 🥲🥲benimde kafasi gogsumun altinda oldugu icin oturamiyorum vajinamdan sanki ayagi cikicakmis gibi tekme atarken😂 benim alacaklarim daha var yavas yavas aliyorum bu ay icinde hepsini bitirmeyi dusunuyorum 34. Haftaya kadar💙kacinci haftadasiniz siz
edali777 hastane çantam eksik sadece🥲🥲 benim bebeğin başı sağ kasığımdaydı 28. haftada. 31. haftada artık hıçkırıklarını tam genitalin üstünde hissetmeye başladım. bide yumrukluyor beyefendi🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ bazen baskıdan korkuyorum panikledim odasını kıyafetlerini hazır ettim 🥲
1Papatya__ Merhaba bende 30+1 deyim nabzım bazen çok yükseliyor. Ama tansiyon normal çıkıyor. Sizde de oluyor mu? Nabız yüksekliği bebeği etkiler mi?
Swan97 1Papatya__ merhaba sizle aynı problemi haftalardır yaşıyorum perinatolojiye de kardiyolojiye de gittim gebelikte taşikardi çok normal bir durummuş. 190-200leri bulmasın yeterli dediler
1Papatya__ Swan97 bende gitmeli miyim acaba kadiyolojiye. Doktorum bir sorun yok diyor ama analık insanın içi rahat etmiyor🥹
33lif Merhabaa ben de 31. Haftadayım. 27. Haftada plesenta previadan dolayı kanama yaşayınca bi anda tüm eksikleri tamamladık, eşyaları yıkadık ütüledik ve hastane çantamı hazırladım. İnşallah zamanında sağlıkla gelirler 🥹🙏🏻♥️
Ttr5 Esra1999 bende tam olarak sizin gibiyim şuanda 29+3 benimde 😂 bir hafta sonra kontrol var artık ondan sonra herşeyi tamamlamayı düşünüyorum inşallah rabbim bi güç kuvvet verir 😂
fairytale_ Turunculu ayy ne güzel bitmiş eksikleriniz benim hala duruyor🥲bakalım ne zaman bıtırecegımm😃
Swan97 1Papatya__ içiniz rahat etmiyorsa gidin benim perinatoloji bi görünsen iyi olur deyince gittim ben de içimi rahatlatmak için