elif_4804 16+2 haftadayim. Karnımda son birkaç saattir aşırı derecede sertlik var. Göğsümün tam altında mide kısmında ağrılarım var. Sebebi ne olabilir ? Sizce doktora gitmeli miyim bu gece ?
yavrucakannesi elif_4804 bence gidin ihmal etmeyin sizi korkutmak gibi olmasın ama üzülerek söylüyorum ben 18. Haftamda ağrılarımdan dolayı gittiğimde bebeğimi kaybetmiştim burda herkesin fikirlerini beklemeyin önemli bir konu bence beklemeye gelmez.
Mercimeeekk elif_4804 canım içini rahatlatmak istiyorsan git bi acile görün. Biz ne desek boş Allah korusun, ama içini ferah tut her zaman. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻
tugbaoztrk elif_4804 Bende 16+4 üm 16 ya girer girmez karnında sertlik ve benimde kasık bölgemde ve eski dikiş yerimde ağrılar oldu doktora gittim çocuk normaldi ama yinede git bence kontrol amaçlı nolur nolmaz
Baby_B elif_4804 rahim buyuyor,organları sıkıstırıyor 18+5 deyim Bende de 16.haftada baslamisti,midemde baski hissi.Hatta istahim azaldi,yemek yiyemedim falan Düzeldi ama🥰 Cok agriniz varsa kontrole gidin
yavrucakannesi elif_4804 hakkınızı helal edin sizi korkutmak için söylemedim iki ay oluyor bu sebeple bebeğimi kaybedeli o yüzden aklıma kendim geldim sizi üzmek istemem özür dilerim sadece geçer diye normal ağrı doye düşünüp ihmal etmeyin diye söylemek istemiştim inşallah bir sorun yoktur içinizdeki korku diner ☺️