Miniklerinannesiyim Esrakalkanc 19 yaşımda anne oldum iyiki olmuşum ama keşke 22 23 te evlenebilseydim 17 de evlendim mecbur olduğum için pişmanmıyım degilim cok şükür ama erken hayata atıldım ne çocukluk yaşadım ne genclik yaşadım annem babam ayrı babaannemle büyüdüm oda hastaydı ben ölürsem ortada kalma diye görücü usulu evlendim şimdide 31 haftalık hamileyim bir kız bir erkek annesi olucam 22 yaşındayım 🥲
Yesimsi sinem93- Aynıyıız 30 yaşında evlendim 31 yaşında hamileyim 32 olmadan doğacak İnşallah 😄 Aralık 22 dedi doktor
sinem93- Yesimsi aaa gerçekten aynıyız nerdeyse 😅 inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız yavrularımızı ❤️
Mhtpdrmz06 Esrakalkanc 26 da ilk anneliğim. 31 de son anneliğim ☺ aralıkta doğum yapıcam daha yapmadım gerçide
fatma_eco Esrakalkanc kızıma hamile kaldığım yaşı hatırlamıyorum ama kızım 3 yaşında ikinci çocuğumada 25 yaşında hamile kaldım iki cocukluyum 🤣
Deringrgl Pelnztrk ayy bende 27 yaşındayım ilk bebeğime hamileyim elhamdülillah rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip ettirsin hepimize 28 yaşındayken kucağıma alcağım inşallah yarın 16 oluyoruz çok şükür
Halime2 25 yaşında kızımı kucağıma aldım 🥹💕 ikinci bebeğim 11 haftalık. Doğunca Allah ın izniyle 27,5 olucam tam😇