gulsah64 23 de ilk kızımı kucağıma aldım, 26 da ikinci kızımı kucağıma aldım 🥰 şimdi de 30 da Allahın izniyle oğlumun doğumu bekliyoruz 😅🥰
Elfnur_ Minik06 Maşallah sübhanallah 🧿 bende 35 yasindaym 12sene sonra ikinciye hamileyim 10 haftalik.ara vermek bunyeme o kadar zor geldiki Rabbim yine güç kuvvet versin sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲 demem o ki kimse çok ara vermeden ikinci çocuğu istesin zor geliyor bünye ye🥺🫣😣🤲
Merve9510 AysenTpbs ben de 27 da evlendim şu an 29 um birkaç ay sonra 30 oluyorum ve çok bilinçli hissediyorum kendimi. aklim başımda ve ne istediğimi biliyorum 😊
Deringrgl ilayda_96 bende 16 oldum rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥹🩷🤲🏼
Zuzukaplan 28 yaşındayım iki aylık hamileyim, ilk bebeğim 🤲🏻 kendi isteğimizle 3 yıl bekledik ve anne baba olmak için en doğru zamanın bu olduğunu düşündük 😍 Allah herkese sağlıkla kucağa almayı nasip etsin inşallah 💕
Emelsimge-3103 2Princess1Mom kıyamam ya..Rabbim sabır versin .üzülmeyin,sizi bekleyen bir meleğin olduğunu düşünün
Ebruuu0606 Esrakalkanc 19 yasında evlendim yarın 27 oluyorum nasip olursa Şubat’ta anne olacağım inşallah ilk bebeğim
STR Esrakalkanc ilk 26 yaşında anne oldum oğlum oldu şimdi 30 yaşındayım hamileyim yine Bi oğlum olacak 🥰
Zeynep6095 Esrakalkanc 23 yaşında oğlumu kucağıma aldım şimdi 29 yaşımdayım ikinci oğlumu kucağıma alacağım nasip olursa 39+5🥹🤍