1993kubra myavocado hayırlı uğurlu olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin 🙏normal yolla mı hamile kaldınız
Merve_kucuk Esrakalkanc Biraz yorucu ve zorlu oluyor ☺️😂 2.bebeğim doğduğun da 26 yaşında olacağım. Daha bilgili ve bilinçli olacağım inşallah 🙏🏻
AysenTpbs Esrakalkanc 28 yaşında evlendim, şuan gebeyim bebeğimi kucağıma aldığımda tam 30 oluyorum. İyi ki geç evlenip planlı ilerlemişim, karakter olarak ve kişisel gelişimi açısından daha bilinçli hissediyorum. 🥰
Elzemm_ AysenTpbs kesinlikle katılıyorum evlilik ne kadar güzel olsa da sorumluluğu çok olan bir serüven ondan dolayı bekarligi öncelikle yaşamak güzel daha çocuk yaşta anne olmaya gerek yok ideal anne yaşı bence 26 27 bende 30 yaşında anne oldum
Merve9510 AysenTpbs ben de 27 da evlendim şu an 29 um birkaç ay sonra 30 oluyorum ve çok bilinçli hissediyorum kendimi. aklim başımda ve ne istediğimi biliyorum 😊
Esrakalkanc elif_4804 aa en korktuğum sey ya bız de tek cocuk istiyoruz umarım kazaya kurban gıtmeyız😄😄 neyle korunuyorudunuz
elif_4804 Esrakalkanc önceki cocugumda spiralle , bu son gebeligimde yani suankinde przrvtf ile ama ne yazık ki ikisi de nooo
Nuryakup 18 yaşında anne oldum şimdi 21 yaşıma giriyorum ikinci kızımı kucağıma alicam nasip olursa inşallah 🤲☺️