bahardaa korkacak bir şey yoktu ilk sezeryanimde seni çekiştiriyorlar gibi hissediyorsun acı ağrı yok ama panik atak ben de de vardı kimseye söylemedim tam uyumaktan korktuğum için herhangi bir şey olursa söyle dediler titremek var dedim direk ilacını yaptılar başım dönüyor dedim direk ilaç hani o an neye ihtiyacım olduğunu söylediysek hemen yaptılar iki kişi ilaç veriyordu biri kadındı elinizi tutsam korkuyorum dedim çok şevkatliydi yüzümü okşadı tutabilirsin tabi kızım dedi 😢 sonra bitti içeriyi temizleme işlemi sırasında zaten hep kıza bakmaya çalıştım sağ yukarıdaydı kafanı çok kaldırma boynun ağrır ilaç aldın bak dedi erkek anestezi uzmanı abi tutamıyorum kendimi abi dedim hatta ağladım tamam ağlama bak bak diyip getirdiler hemen gösterdiler tekrardan hatta gayet iyiydim aşıları oldu mu dedşm bebekle ilgilenen ebeye oldu dedi hangileri dedçm ben de sınava sokuyorum tetanoz kalsiyum muydu olanlar işte söyledi seni denedim dedim 😂 hani karışık duygular ama bilinçli olmanın da verdiği bi rahatlık oluyor korkum vardı tabiiki ama biraz da doktor neleri görmüştür sakin sakin kafasıyla girmeye bir de daha erken görücem diye girmiştim açılmam 2 cm de kaldı sancı veriliyordu sancılarım kesildi sezeryanı seçtim ne olur ne olmaz beni alın dedim bu şekilde