aysebozdere-22 biryildiz42 sürekli istirahat halinde olun banda doktorum çok söyledi ama evde tek olduğum için mecbur kendi işimi kendim halletmek zorundaydım ve belkide o yüzden erken oldu siz siz olun sürekli dinlenin hiç bir şey yapmayın inanın sonra siz üzülürsünüz
littlechick aysebozdere-22 Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim şifa versin yavrunuza🤲🏻 hangi şehirdesiniz bebeğiniz hangi hastanede
Grimsi aysebozdere-22 prematüre bebekler çok çok güçlü oluyor siz ne kadar güçlü olursanız bebisinizde öyle güçlü olur şuan ne durumda ciğer geliştirici olmuş muydunuz oksijeni nasıl alıyor annesi
aysebozdere-22 Grimsi sağolun Allah razı olsun bebeğim şu anda iyi çok şükür Elhamdülillah. Oksijen desteği alıyordu ciğer geliştirici iki defa vurulmuştum.
aysebozdere-22 @“littlechick”#p34384370Amin inşallah. Beni izmirdeyim egepol hastanesinde bebeğim şu anda
aysebozdere-22 Kocbuse65 ben egepolde doğum yapmadım riskli gebelik taşıdığım için ege üniversitesinde takipliydim orda doğum yaptım ama oranın küvezinde yer olmadığı için egepole sevk etmişler ama çok güzel ilgileniyorlar çok iyi bakıyorlar bebeklere Allah razı olsun bin kere
Eylul41 aysebozdere-22 merhabalar bende riskli gebeligim var perinatalog takibindeyim ve bulundugum yerdede şehir hastanesine kadin doguma gidiyorum korktugum şeylerden biri kuvozde yer olmaması cunku ozellerin fazla imkani olmuyor. Insallah zamaninda gelir
LoisLane biryildiz42 Merhaba, ben de 28.haftadayım, dediğiniz gibi karnım sürekli sertleşip gevşiyor, nst de bi sıkıntı çıkmadı. Sizin geçti mi o durumunuz
biryildiz42 LoisLane hayır geçmedi 1 hafta sonra yine gideceğim hala devam ediyor doktorum erken başladığını takipleri sıklaştırmamızı söyledi
Dmlakrbg aysebozdere-22 hiç korkmayın. Bende 28+2 doğurdum. 1240 gr’dı. 82 gün yoğun bakımda kaldı. Zorlu bir süreç geçirdik ama şimdi çok iyi. Üzülmeyin. Sütünüz ona çok lazım. Güçlü olun. Çünkü onlar öyle dirençli ve güçlü oluyorlar ki