_busss Özel doktora gitmek gerekli mi sizce ilk randevuda nasıl yaptınız alttan muayene istemiyorum 6 hafta olunca gitsem boşa mı gitmiş olurum görünmez mi adet gecikmesi 10. Gün Olacak
Emsal_swvinc1 _busss ilk muayene için kesinlikle özele git derim iyi bi doktor varsa tabi . Ben devlete gittim normal ultrasonda baktı kese göremedi vajinal baktı kese vardı ama boş dedi sadece 4 gün sonra özele farklı bi doktora gittim normal karından bakılan ultrasonda bebeği de gördü kalp atışınında duydu 6+3 dü gittiiimde ultrason cihazından cihaza fark oluyo bide doktorun detaylı bakması lazım bazıları dikkat etmiyo hiç
Merveeildeniz _busss 6+3 te alttan muayne ile gördüm hem kalp atışını hem keseyi. Keseyi görebilirsin ama kalp atışını zor anca özele gitmen lazım
_busss Yarensmom pazartesi günü 250 idi haftaya pazartesi gitmeyi düşünüyorum bir hafta sonra yani yeterli olur mu
Sbuzma Benim hesaplamama göre sata göre 6+3 olmam gerekiyordu bugün ve ben biraz daha bekleyeyim diyip bugün ilk ultrasona girdim yolk kesesi var kese oluşmuş ama kalp atışı yok dendi 5 buçuk haftalık dedi ultrasonda haftaya tekrar çağırdı
Mrv24ky Ben bugün gittim alttan ultrasonda kese ve bebek gördük ama daha kalp atışı yoktu on gün sonra tekrar gelmemi istedi bende 5+2
aybike-21 Mrv24ky 5+5 bugün alttan muayene ile çok silik şekilde duyduk kalp atışını bizi de iki hafta sonra net duymak için tekrar çağırdı
Pharmgirl Merveeildeniz meraba kalp atış hızı kaçtı acba bende dün dinledm 6+4 gumbur gımbur gelmedi ses
Fatmaacylnn _busss ben 5 haftalıkken keseyi görmüştüm 6 haftalıkken kalp atışını duydum devlet hastanesinde💕
Yarensmom _busss ay bilmiyorum ki benim ki cuma 72ydi bugün 559 olmuş doktor yeterli değil dedi içime şüphe düştü son adet tarihimde 15 Eylül
Eftelya_54 _busss 6+3 üm bugün komtrolüm vardı Doktor bana bebeğin kalp atışını göremediğini söyledi ve korktum hemen özele gittim , Bebeğimin kalp atışlarını dinledim , görsel olarak kalbinin aytığını gördüm 🙏🏻Devlette göstermiyorlar Özelde dinletiyorlar
Cihangir09 _busss kese görünür ama kalp atışı duyulmayabilir henüz özellikle devlette 6. Haftada pek görülmez
Gmz3321 Alttan bakınca göründü kese ama kalp atışı henüz duyamadık ,birkaçgün sonra gittiğimde inşallah ,bu arada hiç belirtim de yok ,özele gidiyorum bende