Dcmavi Merhabalar, trakya bölgesi için edirnede Cenk sayın hoca varmış detaylı ultrason için öneriyorlar. Giden bilen var mı? Ciddi ve az konuşan biri olduğunu duymuştum ama belki giden bilen vardır burda diye sormak istedim
Srpdrn Dcmavi buradan okuduğum kadarıyla cenk hocaya iyi diyorlar. Özel düşünürseniz Ekol Mehmet Ali bey
0203-adenim Dcmavi gittim ama Cenk bey yokmuydu bilmiyorum benimle bir bayan doktor ilgilendi güzel baktı tatlı tatlı anlatıyor ben memnum kaldım
Dcmavi 0203-adenim aa öyle mi :) Cenk bey’in bakarken pek anlatmadığını duymuştum. Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin
Dcmavi 0203-adenim size kayıt cd verdiler mi? Eşimi almayacakları için merak ediyor o yüzden sormak istedim
Srpdrn Dcmavi bende gebelik öncesi kontrollere hep ona gittim. Aşırı memnundum ama maddi olarak gebelikte devam edemiyorum 😭😭
Dcmavi Gzde4507 evet kliniği arayarak aldım 4 bin olduğunu söylediler Srpdrn yokmuş maalesef, onun tedavi süreci ile gebelik elde edince bırakmadık yoksa maddi olarak zorluyor evet 🥹
Gzde4507 Detaylı ultrason için doktorum Cenk beye yönlendirdi özel yerinden mi randevu alınıyor. Ücreti ne kadar acaba ??
Kubra2222222 Ben cenk hocaya gittim detaylı için cidden hiç konuşmayıp sadece bebeğe bakıyo bana biraz katı geldi açıkcası bilemedim