Rmys0 12 haftalık oldum prilam bırakamıyorum üç gün prilam kullanırken hic bulantım olmadı bugun bırakayım dedim hiç olmadıgım kadar kötü oldum ne önerirsiniz napmam lazım
Minikveannesi2 Rmys0 20. Haftadayim geçen gece unutmuşum içmeyi ertesi günüm mahvoldu bulantidan hala kullanıyorum mecburen 🤷
Hiratuba Rmys0 33 haftadayım bende bırakamıyorum bıraktığım günler felaket kusuyorum . Malesef bi çözümü yok .
Sinemm68 Minikveannesi2 Rmys0 hayır hiç bir zararı yok günde 4 taneye kadar içebilirsiniz ben yatmafan gece 2 tabe içiyorum yoksa çok kötü
Rmys0 Minikveannesi2 bende iyiyidm aceba bitecekmi diye bugun denemek istedim ama akşam yemek bile yiyemedm ya 7 bucukda ictim yatmayı bile bekleyemedm
Rmys0 Sinemm68 bende öyle üç gündürde o kadar iyiydim ki bitti sandım bi an ama bitmemiş hap iyi etki eder olms demekki
Minikveannesi2 Rmys0 evet bulantı insanın hayatını çok etkileyen bişey malesef içmeye devam edicez mecburen
myangelson Rmys0 zararı olsa bu kadar insana verilmez ilaç. Açıkçası kendi açımdan ilacı içmemek daha zararlı bana kusmaktan ogurmekten tansiyonum çıkıyor baş ağrısı yaşıyorum acillik oluyorum
Zehradinc Rmys0 ilerleyen zaman da azalıyor bazı kişilerde o bünyen ile alakalı ama azaltmayı deneye bilirsin
minikinsan Rmys0 merhaba bende 8.ayımdayım bende 5 aya kadar içtim bıraktım bir iki gün zorladı ama şimdi tekrar başladı bulantım rahatsız ettiği zamanlarda bir tane içiyorum doktorum bana bişey olmaz demişti