Tugcaduman Aserpil 2.5 kilo aldım Şuan 67.5 oldum allahtan boyum varda belli olmuyor ama 72 nin üstüne hiç çıkmamıştım bu doğumda çıkcam belli ki
Aserpil Tugcaduman evet almışsınız ama çok asirida değil. Ben oğlumda 20 kilo almıştım. Bakalım bunda kaç olucak
Esrakzly Tugcaduman 53 ile hamile kaldim en son 56 kiloydum ve kendimi şuan durduramiyorum aç değilim tıka basa doluyum ama ağzım boş kalmasın istiyorum ilk defa bugün çok rahatsızlandım sanki karnim patlayacak gibiydi bir daha asla o kadar yemem😅
Beybyi Ben hamile olduğum da 52-53 kiloydum ilk haftalar mide bulantısı ve iştahsızlık çok oldu 47 ye kadar düştüm sonra duzeldim biraz tekrardan kilolarimi aldım 52 kiloyum yani aynı devam ediyoruz 😅
Eylul41 Tugcaduman 3. Gebeligim 52 kilo ile hamile kaldım şuan hala 52 aksine almayı cok istiyorum acaba yediklerim yaramıyormu diye endise ediyorum
gamseliii Burcu114 ben de öyle sadece ilk iki ay aşırı karbonhidrat tüketmeme rağmen sonra düzene soktum. Yine de ayda 2,5 alıyorum neden acaba🥲
Kubrasrlozd Tugcaduman ikinci gebeliğim bu sefer ilk aylar o kadar zordu ki -9 la devam ediyorum yeni yeni toparladım daha 18 inci haftadayız.