Sinemm68 Tugcaduman yani içince sorun yok şimdide idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum bebeği aşağıda hissediyorum biraz ay hwr şey sıkıntı
Beyza_12 Tugcaduman evet bu şekilde ilerliyorum ama bazı günler 7 den sonra çok aç hissediyorum yarım porsiyon meyve vs yiyorum mecburen
Tugcaduman Bende ilk hamilelikte aldığım kiloları çok zor verince bu defa dikkatli gitmeye çalışıyorum ama bazen gözüm dönüyor canımın istediği şeyi de yemeden duramam
Sinemm68 Tugcaduman evet evet antibiyotik verdi birde bebek aşağıda biraz dedi yukarı çıksın diye ilaç verdi bugün
Tugcaduman akkaya_1234 evet çok maalesef kaç kilo hamile kaldınız boyunuz ne kadar tabi bunlarda önemli ama Asıl kilo alımı genelde 25. Haftadan sonra artıyor yani kimisi kolay verdim diyor ama ben ilk gebeliğimde 11 kilo aldım toplam onun 7sini verebildim zorla 4 ü kaldı
Tugcaduman Sinemm68 onu bilmiyorum ama ilk gebeliğimde benim de bebeğim aşağıdaydı dikkat etmekte fayda var bol bol uzanın asla ağır kaldırmayın. Kalçanın altına yastık koyup ayaklarını yukarı dikebilirsin. Özellikle çalışansan eve gelince mutlaka yap bunu
Minik6075 Tugcaduman şey şimdi şöyle 😂 👉🏻👈🏻 ilk trimesterde bulantı kusma olmadığı için 3 kilo aldım doktorum sitem etti millet kilo veriyo hanım hanım sen napıyosun dedi 😂 sonra mevsim geçişinde hasta olunca aldıklarımdan fazla kilo verdim ve sonuç olarak 3 kilo aldım oldu 18+5teyim