Melikekrky 3 yıl önce başka bir ilde yasadıgım halde orada doğum yaptım 40+6 olup oğlum hala gelmeye niyetli olmayınca yatış verildi eşimle beraber tek kişilik odada kaldık bu arada tüm tahlillerime bakıldı sabah olunca bebeğin kalp atışı 120 altında ancak normali deneyelim doktor, dogumhanede tek kişilik ve banyosu falan var suni sancı verildi. Geceden eşim refakatçi olduğu için dogumhaneye de o indi ancak durmak istemedi annem geldi sabah hiç açılmam yoktu 2 3 saatte gelip çatı muayenesi yapıldı 2 cm 3 cm 6 cm gibi, (ebeler asistan doktorlar hep koridorlarda geziyorlar, normalde tam açıklık yani 10 cm olunca yatağa çatal takılıyor doktor geliyor ve bebiş doğuyor) 12 saatlik sancı sonrası suyum geldi bebeğin kalp atışları düşünce acil sezaryene aldılar, genel anestezi ile oldum bu kadar sancı çekip üzerine ameliyat oldum ama oğlumu kucağıma alınca hepsi geçti sabaha kadar onu izledim gözümü kırpmadım 😂 doktorlar çok ilgili hemşireler de öyle doğum sonrası çift kişilik odaya verdiler arada perde var rahatsız olmuyorsun 2 gün kaldık sezaryeni de hiç hissetmedim oğlum 21.08 de doğdu beni 00.20 de odama çıkardılar hemen yürümeye başladım oğlum 5 günlükken sarılık oldu çocuk bölümüne yattık beraber oradaki doktorlar da hemşireler de çok çok ilgiliydi hastane tertemizdi. 13 haftalığım yine başka ildeyim yine Bilkent’te doğum yapmak istiyorum 🌸