Mucizeem__ Kızlar şimdi yumurtlama gününü nasıl tam hesaplıyoruz aklım karıştı adetin ilk gününden mi yoksa adetten çıktıktan sonraki hemen gün mü biri açıklık getirsin lütfen …“’♥
SinemSK Her ay yumurtalama farklı günlerde olabiliyor. Ovülasyon testi alıp adet bittikten sonraki gün başlayıp olana dek her gün yaparsanız kesin sonuç alırsınız. Belki bir ayda iki defa yumurtluyorsunuzdur bunu matematiğe göre hesaplamak bence yanlış🥰
Mucizeem__ SinemSK hani doktorlara göre bi takvim var ya onu merak ettim acaba adet gununden mi başlaniyor diye
Tugcedoruk Merhabalar adetin ilk gününden saymaya baslıycaksınız doktoruma sormustum o sekılde tarif etti bitiminden değik canım
Tugcedoruk Yani canım en kesin yol ovulasyon testi çünkü her ay aynı gun yumurtlama olmuyor benım bazen 13 bazen 15 bazen 16 gun yumurtlama oluyor testlerden fatdalanabılırsın
Nursotu Tugcedoruk her ay yumurtlama olmayadabiliyormuş bu bi sorundan kaynaklı mı yoksa her bireyde olabilir mi
teachermomyy23 Nursotu benim doktorum her ay yumurtlama olmayabilir demişti bende yumurta takibi yaptırıyorum her ay. 4 ayda 1 kez yumurtlama olmamıştı
Nursotu teachermomyy23 yumurta takibi nasıl yaptırıyorsunuz hastanede mi yoksa ovulasyonla kendiniz mi takip ediyorsunuz
teachermomyy23 Nursotu her ay hastaneye gidiyorum adet bitiminden sonra doktorum ultrasonla takip ediyor benim sağ tüpüm kapalı soldan yumurtladığım ay çatlatma iğnesi veriyor sağdan yumurtlarsamda korunma öneriyor çünkü mart ayında dış gebelik geçirmiştim
Nursotu Nursotu bende geçen ay gittim baktı sol yumurtan büyümüş 13 14 cm olmuş dedi yaklaşık 4 5 güne catlar dedi ama kontrol edemedim memlekete gidince bu ay hala pik görmedim tedirginim hatta buraya da atayım bi bakın
Sevgiiss Nursotu adetinizin kaçıncı günü 13 14 mm yumurta var demişti peki . Eğer o zamanda geç olduysa yine geç olabilir
Nursotu Sevgiiss adetimin üstünden 7 8 gün geçmişti o zaman gitmiştim 4 5 güne catlar demişti ama sonra me oldu ne bitti bilmiyorum ilk kez bu ay düzenli yapıyorum