MMB Bebeğim çok az hareket ediyor böyle güçlü değil çikolata yedim bir sürü yinede etmiyor sizdede böyle oldu mu
Hazinem MMB birde su için bnm ki su içince çok hareket ediyor ama panik yapmayın bebekler bu dönemler de çok uyurmuş hareket etmezse yine doktorunuzu arayın
Gucluanne MMB geceleri daha sık hareket ediyorlar , benimki de gündüz sakin oluyor gece durmuyor maşallah. Bi de günün %90 a yakını uykuda geçiyor vakitleri. İçin rahat değilse doktora görün
Ssa MMB bende 33 haftadayim gece tekmelerinden uyuyamazdim bugun de tekmelemiyor diye uyuyamadim 😂 son aylara girince alan daraldığı icin daha az hareket edermis yinede hic hareket hissetmezsen git bir doktora yada saglik ocagindan kalp atisina baktır
MMB Gucluanne normalde benimde gece çok hareketli olurdu dün gece 3 e kadar bekledim o şekilde olmadı bugünde çok az seyirir gibi
Sena_1997 MMB onunki diyodu güçsüz hareketleri tekme atmaya calisiyomus fakat atamiyomus 36 ya kadar dayandı cok şükür 36 haftalikken dogdu
Sena_1997 MMB evet canim doktor oyle söylemişti ona ama zaten 32 den sonra da azalio hareketleri cok fazla kıpır kıpır olmuyolar
Candan MMB yaa ayni ben ya 32+3 günlüğüm dokundugumda hissediyorum oda güçlü hareketler degil hastane çok uzak pazartesi randevum var ikiz gebelik birde benim cevrem yerleri dar ondan diyor
MMB Candan evet ancak elimle dokundugumda oda seyrir şekilde çok güçlü değil artik umarım biseyleri yoktur
pitircikannesi1 MMB geçen haftalarda daha çok hissediyor idim. Son 2 gündür yok denenecek kadar az. Ama bugün kontrolüm vardı muayene oldum kalp atışları ultrason herşey iyi idi demek ki sıkıntı yok . Bu haftalar da çoğunluğu uykuda geçiyor bebeklerin sanırım ondan olabilir